Σάββατο, Μαΐου 01, 2010

ΣΕΤΕ (Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων): Απολογισμός ζημιών από τη διακοπή του προγράμματος του κρουαζιερόπλοιου Zenith

Δέκα εκατομμύρια ευρώ λιγότερα έσοδα και 400 νέοι άνεργοι θα είναι το αποτέλεσμα από την επικείμενη διακοπή του προγράμματος του κρουαζιερόπλοιου Zenith, συνέπεια των απαράδεκτων και προκλητικών γεγονότων στο λιμάνι του Πειραιά από τους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, τη Δευτέρα 26 Απριλίου, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ). Παράλληλα υπογραμμίζει ότι οι ζημιές από το διασυρμό της χώρας μας στα διεθνή ΜΜΕ και από τον αποκλεισμό της από μελλοντικά προγράμματα κρουαζιέρας είναι ανυπολόγιστες.
Με την ίδια ανακοίνωση ο ΣΕΤΕ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ότι η.... ίδια απαράδεκτη και κοινωνικά προκλητική τακτική κάποιων ομάδων απειλεί με οικονομική καταστροφή τη νησιωτική Ελλάδα, αν τελικά η κυβέρνηση ανεχθεί να πραγματοποιηθεί ο αποκλεισμός του Πειραιά το Σαββατοκύριακο της Πρωτομαγιάς.
Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων σημειώνει ότι όλα αυτά συμβαίνουν μόλις μερικές μέρες μετά από την απόφαση της κυβέρνησης, που διά στόματος Πρωθυπουργού εξήγγειλε την άρση του cabotage και τη στήριξη του Τουρισμού. Στην ανακοίνωση υποστηρίζεται ότι τα γεγονότα που κατέλυσαν κάθε έννομη τάξη έγιναν με την αδικαιολόγητη ανοχή της κυβέρνησης, ακυρώνοντας τις προθέσεις του ίδιου του Πρωθυπουργού για στήριξη του Τουρισμού, προκαλώντας ταυτόχρονα έντονη ανησυχία για το μέλλον της χώρας.

Αυτοί είμαστε: Ανεγκέφαλοι, Τσαμπουκάδες, Ανίκανοι, Αστείοι. Όταν μας τα λένε οι άλλοι εκνευριζόμαστε. Γιατί δεν το παραδεχόμαστε να είμαστε τουλάχιστον ειλικρινείς;

Aναγνώστης
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :