Πέμπτη, Μαΐου 13, 2010

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ

Την φίμωση των blogs ζητά από το Ελληνικό κοινοβούλιο ο δήθεν πατριώτης - ψευτοχριστιανός, και υπηρέτης του συστήματος, κ. Καρατζαφέρης, για να μπορούν τα δικά τους ΜΜΕ να δημαγωγούν και να αποπροσανατολίζουν ελεύθερα τον κόσμο. Καταλαβαίνουμε την αγωνία σας, τώρα που πλέον έχουν πέσει οι μάσκες, γιατί σε λίγο καιρό θα κληθείτε και εσείς να απολογηθείτε για την οικονομική καταστροφή της χώρας και την εκχώρηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της, στις ξένες δυνάμεις.
Τα blogs, τα τελευταία χρόνια, αποτελούν μια διαφορετική μορφή ενημέρωσης, έναν εναλλακτικό τρόπο πληροφόρησης των πολιτών που έχουν αγανακτήσει από τα ψέματα της τηλεόρασης. Γι αυτόν τον λόγο, πολλοί επαγγελματίες δημοσιογράφοι έχουν δημιουργήσει δικά τους blogs, εισβάλλοντας έτσι και σ' αυτόν τον χώρο, για να προωθήσουν τα συμφέροντα που υπηρετούν
Μην ξεχνάτε ότι και στην περίοδο της χούντας, που όλα τα μέσα ενημέρωσης λογοκρινόταν, υπήρχαν Ελληνικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί που ενημέρωναν τον Ελληνικό λαό ελεύθερα από το εξωτερικό. Το 'πιασες το υπονοούμενο μεγάλε....μεγάλε?

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

4 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Βάλε μας το DVD της Ντούβλη και μην αποπροσανατολίζεις τους αναγνώστες ;)

Ανώνυμος είπε...

Δώσε το link στο λαό!!!!

Ανώνυμος είπε...

Και ξαναδωστε το link της Τζουλιας εγκαθετοι του naxosfan

Ανώνυμος είπε...

Δωσε την τσοντα στο λαο να ανοιξει η ψυχη μας
γιατι με τα νεα μετρα που ρχωνται θα
σφυξη το κολι μας