Δευτέρα, Μαΐου 31, 2010

Τελικός Τουρνουά Συλλόγων Ο.ΝΑ.Σ.(βίντεο)

Συγκλονιστικός ήταν ο τελικός του τουρνουά Συλλόγων που διοργάνωσε η Επιτροπή Νέας Γενιάς της Ο.ΝΑ.Σ. ανάμεσα στην Κόρωνο και τον Δανακό. Η ομάδα του Δανακού προηγούνταν σε όλο σχεδόν το παιχνίδι, αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα της Κορώνου κατάφερε να πετύχει δύο τέρματα και να μετατρέψει το 2-0, στο τελικό 2-2. Στην διαδικασία των πέναλτι πιο εύστοχη ήταν η ομάδα της Κορώνου, η οποία αναδείχθηκε τροπαιούχος με 3-1.
Τον τελικό τίμησε με την παρουσία του ο παλαίμαχος Ναξιώτης ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και της Εθνικής Ομάδας Στέλιος Μανωλάς, ο οποίος έκανε και την απονομή του επάθλου στην νικήτρια ομάδα.
Τον δύσκολο και συνάμα άχαρο ρόλο του διαιτητή του αγώνα ανέλαβε ο Χρήστος Τσελέντης από τον Κυνήδαρο.
Στο τουρνουά έλαβαν μέρος 8 ομάδες που εκπροσωπούσαν τα χωριά της Νάξου: Απείρανθος, Γλινάδο, Δανακός, Κόρωνος, Κυνήδαρος, Τρίποδες και Φιλώτι. Η μεγάλη παρουσία του κόσμου σε όλα τα.... παιχνίδια και η συμμετοχή περισσότερων από 70 παιχτών στο τουρνουά που διοργάνωσε η Επιτροπή Νέας Γενιάς της Ο.ΝΑ.Σ. αποτελούν πολύ καλή αφετηρία για την διοργάνωση ενός πρωταθλήματος Συλλόγων, το οποίο θα ξεκινήσει το φθινόπωρο.

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :