Τετάρτη, Μαΐου 05, 2010

ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΑΡΕΛΥΣΕ Η ΧΩΡΑ

Παρέλυσε η Ελλάδα από την απεργία που πραγματοποίησαν εργαζόμενοι όλων των κλάδων για να διαμαρτυρηθούν κατά των σκληρών και άδικων μέτρων που τους επέβαλε η κυβέρνηση.
Στην Αθήνα 200.000 περίπου αγανακτισμένοι άνθρωποι ξεχύθηκαν στους δρόμους, σε μια από τις μεγαλύτερες πορείες των τελευταίων δεκαετιών, για να αποδοκιμάσουν τις επιλογές του πρωθυπουργού και της παρέας του.
Πολιορκήθηκε η Βουλή, έριξαν Μολότοφ, έκαψαν μια τράπεζα και στο τέλος ομάδες αντιεξουσιαστών προσπαθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να μπούν στο κοινοβούλιο.
Από την οργή του εξαγριωμένου πλήθους δεν γλίτωσε ούτε ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος, ακούστηκαν αποδοκιμασίες την ώρα που ανέβηκε στο βήμα για να απευθύνει χαιρετισμό .
Στη Νάξο δεκάδες άτομα πραγματοποίησαν συγκέντρωση στην παραλία(βίντεο), και πορεία διαμαρτυρίας προς το Επαρχείο με πανό και συνθήματα κατά του ΔΝΤ και της κυβέρνησης.

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

η χωρα παρελυσε η ναξος οχι κλειστα ητανε μονο 2 μαγαζια που τα χε σφραγισει η αστυνομια......

Unknown είπε...

Για άλλη μια φορά οι Ναξιώτες είμαστε μακριά από τις εξελίξεις, απλοί παρατηρητές. Μα δεν καταλαβαίνουμε ότι με αυτή μας τη στάση είμαστε συνένοχοι στην προδοσία της χώρας μας;