Τετάρτη, Μαΐου 26, 2010

Τα ποδήλατα επιβαρύνουν τους όρους διαβίωσης των κατοίκων του Ψυχικού!!!

Το συγκεκριμένο άρθρο που βρήκαμε στο "ΒΗΜΑ on line" μας προξένησε το ενδιαφέρον από τα "επιχειρήματα" που προβάλουν οι κάτοικοι του Ψυχικού προκείμενου να ακυρώσουν την απόφαση του περιφερειάρχη Αττικής και του δήμου για την κατασκευή ποδηλατοδρόμων.
"Το Συμβούλιο της Επικρατείας έδωσε το «πράσινο φως» για την κατασκευή και λειτουργία ποδηλατοδρόμων μήκους 2,1 χιλιομέτρων στον Δήμο Ψυχικού. Στο Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο έχει προσφύγει ο Σύλλογος Περιβαλλοντικής Προστασίας Ψυχικού και 11 κάτοικοι ζητώντας να ακυρωθεί απόφαση του περιφερειάρχη Αττικής και του δήμου για την κατασκευή των ποδηλατοδρόμων.
Υποστηρίζουν ότι η λειτουργία των ποδηλατοδρόμων υποβαθμίζει το περιβάλλον του Ψυχικού, επιβαρύνει τους όρους διαβίωσης των κατοίκων, μειώνει την αξία των ιδιοκτησιών τους, δυσχεραίνει την κίνηση των πεζών και αυξάνεται ο κίνδυνος των ατυχημάτων!!!!
Ακόμη, οι κάτοικοι ισχυρίζονται ότι οι ποδηλατόδρομοι δημιουργούν προβλήματα στην ελεύθερη όδευση των πεζών και ιδιαίτερα των παιδιών και των ατόμων με ειδικές ανάγκες, αλλά και στους ίδιους τους ποδηλάτες, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να προσκρούσουν στη διαχωριστική τσιμεντοκολόνα που έχει κατασκευαστεί!!!!".
Και μη χειρότερα!!!!!!
Β.Κ. Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :