Πέμπτη, Μαΐου 20, 2010

Απο μικροί ... στις κούπες !!!

Την αποθέωση αναμένεται να γνωρίσουν την Κυριακή 23 Μαΐου και ώρα 14.30 στο ΔΑΚ Νάξου οι ποδοσφαιρικές ομάδες του Πανναξιακού, που σάρωσαν τις πρωτιές και φέτος στα τοπικά πρωταθλήματα Κυκλάδων. Σε μια εκδήλωση που θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα, και διοργανώνει το Δ.Σ. του Πανναξιακού θα τιμηθούν η ομάδα παίδων που κατέκτησε το πρωτάθλημα Κυκλάδων το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Μύκονο (κερδίζοντας στον τελικό του final 4 την ομάδα του Απόλλωνα Μυκόνου με 2-1), και η εφηβική ομάδα που πριν δυο εβδομάδες νίκησε στην Σαντορίνη τον ΑΟ Πύργου με 1-0 (στον ένα απ τους δυο !!! τελικούς εφήβων που έγιναν φέτος στις Κυκλάδες ελείψη χρημάτων). Ακόμα θα τιμηθεί η ανδρική ομάδα του Πανναξιακου που κατέκτησε την 1η θέση στην κανονική περίοδο του 2ου ομίλου, ο Λευτέρης Σουσούνης ως πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης, ο αγέραστος Νίκος Κατσάνης για την πολυετή προσφορά και ήθος του στο Ναξιακό ποδόσφαιρο, και ο προπονητής των πρωταθλήτριων ομάδων παίδων και εφήβων Πέτρος Μαράκης. Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο πρώην προπονητής του Πανναξιακού Νόνι Λίμα, και ο πάντα φίλος της Νάξου και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των ΑΕΚ και Ολυμπιακού Ντανιέλ Μπατίστα. Θα ακολουθήσει (στις 15.30) ο αγώνας της προτελευταίας αγωνιστικής των play off μεταξύ Πανναξιακού - ΑΟ Πάρου, ο οποίος μοιραία θα περάσει σε δεύτερη μοίρα.
Ο αρχιτέκτονας των τίτλων, και προπονητής των ομάδων παίδων και εφήβων του Πανναξιακού Πέτρος Μαράκης δήλωσε στο "naxos fan" : ''Συγχαρητήρια στα παιδιά για τις επιτυχίες, γιατί αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές Για να έχουν αξία τα κύπελλα και οι πρωτιές, θα πρέπει και του χρόνου οι ομάδες να είναι ανταγωνιστικές, και να παλεύουν πάντα για την κορυφή γιατί έτσι θα δείξουμε ότι μόνο τυχαία δεν ήταν η φετινή επιτυχία. Και για να το πετύχουμε αυτό, διοίκηση, προπονητές, παίχτες, θα πρέπει να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά, γιατί πλέον όλοι θα θέλουν να κερδίζουν τον πρωταθλητή και να προσθέτουν την ανάλογη αίγλη στην τυχόν νίκη τους.''
Αξίζει ο φίλαθλος κόσμος της Νάξου να γεμίσει το γήπεδο, και να χειροκροτήσει την προσπάθεια και το αποτέλεσμα των ομάδων του Πανναξιακού, που και φέτος μας έκαναν υπερήφανους, δίνοντας τους την επιβράβευση που τους αξίζει, και γεμίζοντας τους δύναμη για ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις.
Β.Κ. Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :