Κυριακή, Ιουνίου 30, 2013

Οκλαχόμα: Πυροβόλησαν εξ επαφής απαγωγέα παιδιού (video)

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία του Midwest City στην Οκλαχόμα, βίντεο μέσα από ένα εμπορικό κατάστημα Walmart οπού ένας άνδρας αρπάξει ένα δίχρονο κοριτσάκι μέσα από το καλάθι αγορών της μητέρας του.
Το περιστατικό συνέβη στις 17 του περασμένου Ιουνίου και ο αρχηγός της αστυνομίας Brandon Clabes έδωσε συνέντευξη τύπου για να εξηγήσει τον λόγο που ο αστυνομικός David Huff πυροβόλησε και σκότωσε τον 37χρονο Sammie Lamont Wallace, ο οποίος κρατούσε το..... κοριτσάκι και απειλούσε να το σκοτώσει κρατώντας ένα μαχαίρι.

Το βίντεο δείχνει τον 37χρονο να περπατά μέσα στο πολυκατάστημα έως ότου δει την Alicia Keating, η οποία βρισκόταν εκεί με τις κόρες της 12 και 2 ετών αντίστοιχα.

Ξαφνικά ο άνδρας αρπάζει το 2χρονο κοριτσάκι μπροστά στα μάτια της αδερφής της και απειλεί ότι θα του κάνει κακό κρατώντας ένα μαχαίρι.




Δίπλα στο πολυκατάστημα είναι το αστυνομικό τμήμα της περιοχής και μετά από τηλεφώνημα από αυτόπτες μάρτυρες, οι αστυνομικοί έφτασαν στο κατάστημα μέσα σε χρόνο ρεκόρ.

Για περισσότερη από μισή ώρα ο επικεφαλής της αστυνομίας Brandon Clabes προσπάθησε να διαπραγματευτεί με τον 37χρονο.

Ενώ η ώρα περνούσε δεν άφηνε το μαχαίρι από το παιδί με αποτέλεσμα ο David Huff να τον πλησιάσει και να τον πυροβολήσει εξ επαφής στο κεφάλι.

Η Εισαγγελέας της Oklahoma είπε ότι ο πυροβολισμός ήταν δικαιολογημένος χαιρετίζοντας τον Huff ως ήρωα.
http://www.axortagos.gr

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :