Παρασκευή, Ιουνίου 14, 2013

Συμπαράσταση στην Λαϊκή Επιτροπή Κωμιακής από τον πρόεδρο της Κορώνου Ν. Χουζούρη

Κόρωνος :  14 – 06– 2013
Προς :  Λαϊκή Επιτροπή Κορωνίδας

Μ’ αυτή μου την επιστολή στέλνω τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς στους κατοίκους της Κωμιακής και γενικότερα σε όλους τους καθ αυτού κατοίκους της ΟΡΕΙΝΗΣ Νάξου.
Τα προβλήματα μας είναι καθημερινά και κοινά για όλους μας.
Το κατεστραμμένο οδικό και αγροτικό δίκτυο, η καθαριότητα, η ανεργία που μαστίζει και ερημώνει τα χωριά, η κατακερμάτιση της ΣΑΤΑ, οι μη χορηγήσεις από τα γενικά και τακτικά έσοδα του Δήμου για την υλοποίηση έργων, αλλά και τόσα προβλήματα καθημερινότητας τα.....
οποία δεν μπορούν να λυθούν.
Πως θα προχωρήσουμε πιο πέρα για έργα ανάπτυξης κλπ.
Πρέπει αυτό το πρόγραμμα που ονομάστηκε Καλλικράτης και δημιούργησε το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων να ρθει και στα ορεινά.
Αγαπητέ Δήμαρχε, αγαπητέ Γενικέ, πριν 20 και πλέον χρόνια φτιάχτηκε νοσοκομείο στη Νάξο και τώρα κλείνει, φτιάχτηκε το αεροδρόμιο και τώρα θεωρείται ανεπαρκέστατο, και τόσα άλλα έργα ίδιας τύχης όπως σχολεία, δικαστήρια, αλιευτικά κλπ.
Έχετε ευθύνες απέναντι στους κατοίκους της Ορεινής Νάξου μη μπορώντας για παράδειγμα -εκτός των παραπάνω- να κλείσετε μία μικρή λακκούβα στο οδικό δίκτυο, πόσο μάλλον για πιο σοβαρά προβλήματα.
Πρέπει όλοι μαζί να σηκώσουμε φωνή διαμαρτυρίας για τα προβλήματά μας γιατί νοιώθουμε ξένοι στο ίδιο μας το νησί.


  
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
  
Νικόλαος Χουζούρης
  
Πρόεδρος Τ.Σ. Κορώνου
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Εσύ δεν έχεις ένα αιολικό πάρκο μέσα στο χωριό σου? Πάρε κονδύλια απο εκεί. Όποιος δεν μπορεί ας παραιτηθεί! Άντε συνέχεια με την κλάψα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ;

Ανώνυμος είπε...

Στην Κόρωνο εσύ είσαι ο πρόεδρος ή ο άλλος με το πούρο?