Τετάρτη, Ιουνίου 12, 2013

Κατάληψη του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων από τη Λαϊκή Επιτροπή Κωμιακής

Κατάληψη στο δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων πραγματοποιεί από το πρωί η Λαϊκή Επιτροπή Κωμιακής για 1) τη συντήρηση των αγροτικών δρόμων και 2) την τιμολόγηση του νερού.
Η Λαϊκή Επιτροπή με σύνθημα «Δεν δεχόμαστε να είμαστε δημότες δεύτερης κατηγορίας. Να σταματήσει πια η εγκατάλειψη και η υποβάθμιση των χωριών.» Απαιτεί:
1.      Άμεση συντήρηση με τα κατάλληλα τεχνικά έργα, όλων των αγροτικών δρόμων ώστε να είναι βατοί όλο το χρόνο. Επίσης την......
κάλυψη από το δήμο των εξόδων συντήρησης αγροτικών δρόμων που έγινε με πρωτοβουλία των κατοίκων λόγω της κακής κατάστασης του δρόμου.
2.      Χρέωση με την κατώτατη τιμολόγηση νερού που ισχύει στο δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και τις ανάλογες ρυθμίσεις για πολύτεκνους και ευπαθείς ομάδες και καθορισμός δόσεων ανάλογα με τη δυνατότητα των κατοίκων.
Να  σημειωθεί ότι, οι κάτοικοι της ορεινής Νάξου εδώ και δυόμισι χρόνια δεν έχουν λάβει από το δήμο λογαριασμό για το νερό και οι λογαριασμοί που θα έρθουν το επόμενο διάστημα, θα είναι για τα προηγούμενα δυόμισι χρόνια που δεν είχε γίνει καταμέτρηση και μάλιστα με αυξημένο ΦΠΑ για όλο το ποσό.

Την κινητοποίηση της Λαϊκής Επιτροπής Κωμιακής στηρίζουν  με αποφάσεις τους μέχρι στιγμής, ο Σύλλογος Γυναικών Κωμιακής, το Πνευματικό Κέντρο Κωμιακής και η Γραμματεία Νάξου του ΠΑΜΕ.


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :