Τετάρτη, Ιουνίου 12, 2013

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ. ΤΕΤΑΡΤΗ 12/06/2013 ΣΤΙΣ 7:00 μ.μ. ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ3.

ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ  ΠΑΡΟΥ-ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ
Πάρος,11-06-2013
 Η Κυβέρνηση  Σαμαρά με μια πρωτοφανή απόφαση  της, που αποτελεί και παγκόσμια  πρωτοτυπία, προχώρησε χτες στο κλείσιμο της ΕΡΤ. Χτες στις 11:00 το βράδυ προχώρησαν, με τα ΜΑΤ, στο κατέβασμα των πομπών.
 Οι ενέργειες  τους αποτελούν ένα πραξικόπημα που στρέφεται όχι μόνο ενάντια στους εργαζόμενους της ΕΡΤ, αλλά κύρια ενάντια στον Ελληνικό Λαό στο σύνολο του, που πληρώνει την ΕΡΤ και.........
δικαιούται να έχει αντικειμενική και πλουραλιστική ενημέρωση.

Προσπαθούν  να καταργήσουν την Κρατική τηλεόραση για να ικανοποιήσουν τις επιταγές της Τρόικας για χιλιάδες απολύσεις στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Προωθούν το ξεπούλημα της ΕΡΤ στον ιδιωτικό τομέα, και προχωρούν στίς απολύσεις των 2656 εργαζομένων, για να τους αντικαταστήσουν με δικά τους φερέφωνα, αποκλείοντας όλους αυτούς που διατηρούσαν μια ανεξάρτητη φωνή.

Χρησιμοποιούν για άλλη μία φορά τις αμφίβολης  νομιμότητας Πράξεις Νομοθετικού  Περιεχομένου, για να περάσουν τις, χουντικής και φασιστικής έμπνευσης, επιλογές τους, με ξεκάθαρο σκοπό να πλήξουν την Ιδια την Δημοκρατία. Παρακάμπτουν τις Κοινοβουλευτικές Διαδικασίες γιατί φοβούνται ότι εκεί κάτι μπορεί να μην τους βγεί όπως το σχεδίαζαν. Μέχρι στιγμής και ο Παπούλιας, περί άλλα τυρβάζει.....

Οι συνέταιροι του Σαμαρά, Βενιζέλος και Κουβέλης, στα λόγια διαφωνούν, αλλά στη πράξη στηρίζουν απόλυτα τις Κυβερνητικές Επιλογές.
Τέτοιες Αντιδημοκρατικές πραχτικές έχουμε να δούμε από  την περίοδο της Φασιστικής Χούντας.

Καταγγέλλουμε την Κυβερνητική Πολιτική του Ξεπουλήματος, της Ανεργίας, του Φασιστικού Αυταρχισμού, της Κοινωνικής και Οικονομικής Εξαθλίωσης.
Απαιτούμε την  άμεση επαναλειτουργία της ΕΡΤ  με την απόσυρση της κατάπτυστης  Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου.

Η Οργάνωση Πάρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ  καλεί ολα τα μέλη, τους φίλους και όλους τος Παριανούς να πάρουν μέρος στη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ3 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 7:00 που καλούν Πολίτες του Νησιού μας.

ΝΑ  ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ

ΟΛΟΙ  ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
στις 7:00 μμ. την ΕΡΤ3 (Παραλία)
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :