Παρασκευή, Ιουνίου 14, 2013

AΟΠ: Νέος προπονητής

Η διοίκηση του ΑΟ ΠΑΡΟΥ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον  Δημήτρη Τριανταφυλλάκο, που είναι από σήμερα, ο νέος προπονητής της ομάδας μας.
 Ξεκίνησε από μικρός την ποδοσφαιρική του καριέρα στο ΓΣ ΜΑΡΚΟ στην Α’ ΕΠΣΑ το 1987 και έφτασε να πανηγυρίσει πρώτα την άνοδο στη Δ’ Εθνική το 1994 και την επόμενη περίοδο συμμετείχε ενεργά στην κατάκτηση του κυπέλου ΕΠΣΑ, ενώ το 1996 κέρδισε την άνοδο στην Γ’ Εθνική, όπου αγωνίστηκε 5 χρόνια σαν.....
επαγγελματίας.


Το 2001 τον βρίσκει αγωνιζόμενο στον ΑΟ Βριλησσίων, στην Α’ ΕΠΣΑ και ξεκινά παράλληλα την προπονητική του καριέρα, αναλαμβάνοντας το παιδικό και εφηβικό τμήμα των ακαδημιών της ομάδας που τον ανέδειξε, του ΓΣ ΜΑΡΚΟ, φτάνοντας στον τελικό του πρωταθλήματος νέων ΕΠΣΑΝΑ, τη σεζόν 2002-03.Στο πόστο των ακαδημιών έμεινε μέχρι το 2013!

Η θητεία του σαν πρώτος προπονητής ξεκίνησε το 2005 με τον ΓΣ ΜΑΡΚΟ στην Δ’ Εθνική μέχρι το 2010 και παραμένει άλλα 3 χρόνια με την ομάδα στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ όπου την περίοδο 2011-12 τερματίζει στη δεύτερη θέση.

Η διοίκηση του ΑΟ ΠΑΡΟΥ προχωρώντας στην συνεργασία με τον κ. Τριανταφυλλάκο, προσδοκά στη αξιοποίηση της εμπειρίας, των γνώσεων και της ποδοσφαιρικής του φιλοσοφίας, με στόχο την πρόοδο όλου του ποδοσφαιρικού μας τμήματος.

Μεγάλο ρόλο στην απόφαση μας, έπαιξαν και τα στοιχεία του χαρακτήρα του στις απευθείας συζητήσεις μας.

Η διοίκηση είναι πεπεισμένη ότι ο νέος προπονητής έχει να προσφέρει στη νεολαία μας και είναι αποφασισμένη να στηρίξει τις επιλογές του.

Επίσης, η διοίκηση νοιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τον απερχόμενο προπονητή κ. Άρη Λάπη, επί σειρά ετών παίκτη και αρχηγό της ομάδας μας, στην προσφορά του οποίου πάντα υπολογίζει από οποιαδήποτε θέση στο σύλλογο μας.
Αθλητικός Όμιλος Πάρου
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :