Δευτέρα, Ιουνίου 17, 2013

Δεν θα συμμετέχει φέτος στο infokiosk ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος

ΠΡΟΣ:  - Δημοτικό  λιμενικό  Ταμείο  Νάξου
    • Λιμεναρχείο  Νάξου
ΘΕΜΑ:  Λειτουργία  infokiosk  2013.

Έπειτα  από  συνάντηση  που  πραγματοποιήθηκε  στις  11/06/2013 κατόπιν προσκλήσεως όλων των μελών των Δ.Σ. των φορέων, στην αίθουσα της Ενωσης Ξενοδόχων Νάξου συζητήσαμε για την λειτουργία του infokiosk στο λιμάνι για.....
το 2013.


Σήμερα 14 /06 /2013 και αφού συνήλθε έκτακτο Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου αποφασίσαμε τα κάτωθι:

  1. Ο χρόνος που καλούμαστε να προσκομίσουμε τα στοιχεία σε ηλεκτρονική μορφή των συναδέλφων μας ( όνομα επιχειρηματία , είδοςεπιχείρησης , διεύθυνσητηλέφωνο, fax & e-mail όπως και κατανομή ανά κατηγορία επαγγέλματος ) επίσης  και τα στοιχείαεπικοινωνίας σε Αγγλική & Ελληνική γλώσσα δεν μας επαρκεί γιατί αυτό το φορτίο για εμάς είναι πολύ μεγάλο για την συγκεκριμένηστιγμή του νεοσίστατου Δ.Σ.

  1.  Επειδή  εμείς δεν θα θέλαμε να είμαστε εμπόδιο ώστε να μην λειτουργήσει το infokiosk στο λιμάνι , ζητάμε για φέτος να μην συμμετέχουμε σαν φορέας αλλά κρατάμε το δικαίωμα μας του χρόνου να το συζητήσουμε με περισσότερο χρόνο που θα έχουμε στηνδιάθεση μας .

  1. Εμείς θεωρούμε ότι το infokiosk είναι ένα διαφημιστικό εργαλείο για τους υπόλοιπους φορείςγιαυτό επιθυμούμε να τους επιτραπεί ναεργαστούν όπως αυτοί  έχουν προγραμματίσει.

  1. Ευχαριστούμε τον σύλλογο Ξενοδόχων που μας τίμησε φιλοξενώντας μας το 2012 , τους ευχόμαστε καλή συνέχειακαι είμαστε κοντά τους ώστε να αντιμετωπίσουμε τα χιλιάδες προβλήματα που έχουμε και έρχονται .

  1. Ευχαριστούμε το Λιμενικό Ταμείο που μας υπολογίζει εφόσον είμαστε ο μεγαλύτερος σύλλογος των Κυκλάδων και του ζητάμε όπωςο χώρος ο δικός μας να παραμείνει σε ισχύ για τα επόμενα χρόνια.


                                                                                                          Μετά  τιμής για το  Δ.Σ.

                  Ο Πρόεδρος                                                       Ο Γεν. Γραμματέας


             Στρατούρης   Ευάγγελος                                            Μαϊτός   Γιώργος                

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

κο κο κο κο κο κοτα στρατουρη τι φοβοσουν ? να μην χαλασεις το μαγαζι του ξαδερφου σου .. και σε ειχα και σε υπόληψη ντροπηηηηηηηηηηη