Παρασκευή, Ιουνίου 14, 2013

Η συγκυβέρνηση ΝΔ- ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ είναι κατοχική «κυβέρνηση».

Ο Λαός μας κυβερνιέται  τα τελευταία χρόνια στην πραγματικότητα από κατοχικές κυβερνήσεις. Το έγκλημα ξεκίνησε το 2009 όταν ο Γιώργος Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ εξαπατώντας τον Ελληνικό Λάο με το περίφημο «λεφτά υπάρχουν», μας πούλησαν και μας αλυσόδεσαν στο Δ.Ν.Τ. και την Τρόικα.
Στη συνέχεια ακολούθησε ο  δοτός Λουκάς Παπαδήμος με την.....

επίσης κατοχική κυβέρνηση . Πριν
από ένα χρόνο μας προέκυψε η συγκυβέρνηση ΝΔ- ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ που μας παραδίδει στους ξένους τραπεζίτες καθημερινά.
Ο Φώτης Κουβέλης από αριστερός όπως και το Κόμμα του η ΔΗΜΑΡ έγιναν νεροκουβαλητές του νεοφιλελευθερισμού και των σκληρών μέτρων. Το ΠΑΣΟΚ με τον κ. Βενιζέλο συμμετέχει στη δολοφονία της Πατρίδας μας, την ίδια ώρα που αποκαλύπτεται η μαύρη τρύπα στα ταμεία του. Η Ν.Δ. αλλάζει θέσεις και ο κ. Σαμαράς κάνει τη μεγάλη κωλοτούμπα. Ξεχνάει τα περίφημα Ζάππεια και από αντιμνημονιακός γίνεται υπέρμαχος των μνημονίων και διαγράφει από το κόμμα του όσους διαφωνούν με την κωλοτούμπα του. Τί να περιμένει όμως κανείς από τον κύριο Σαμαρά ο οποίος πρόδωσε το ίδιο του το κόμμα το 1993 και έριξε την ίδια του την Κυβέρνηση της Ν.Δ. Ξεχνάει άραγε κανείς τα όσα έλεγε ο κ. Σαμαράς εναντίον της Ν.Δ. και το γεγονός ότι οι Νεοδημοκράτες τον αποκαλούσαν προδότη? Κι όμως ο κ. Σαμαράς με τη βοήθεια των γνωστών αφεντικών έγινε πρόεδρος της Ν.Δ. και μετά Πρωθυπουργός για να συνεχίσει το αλυσόδεμα του Ελληνικού Λαού στο Δ.Ν.Τ. και την Τρόικα και το ξεπούλημα της Ελλάδας στους ξένους τοκογλύφους.

Ένα χρόνο τώρα καθημερινά αποδεικνύεται στην πράξη ότι  η συγκυβέρνηση ΝΔ- ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ είναι μια αντιλαϊκή κατοχική κυβέρνηση. Τη λέμε Κατοχική Κυβέρνηση γιατί εξαπάτησε τον Ελληνικό Λαό , ανέβηκε στην εξουσία κι ένα χρόνο τώρα:

Κόβει μισθούς και συντάξεις.
Διαλύει τα εργασιακά δικαιώματα.
Κόβει επιδόματα- κόβει μεροκάματα.
Αυξάνει χαράτσια και φόρους.
Διαλύει την παιδεία και την υγεία.
Διαλύει το στρατό και το κράτος.
Ξεπουλάει την ελληνική δημόσια περιουσία.
Είναι υποτελής σε ΔΝΤ και Τρόικα.
Δεν τολμάει να υπερασπιστεί ουσιαστικά τα Εθνικά μας Δίκαια απέναντι σε Τούρκους, Αλβανούς και Σκοπιανούς.
Αποφασίζει Μνημόνια και εφαρμόζει Προεδρικά Διατάγματα σε αντίθεση με τη λαϊκή θέληση.
Η σημερινή κατοχική κυβέρνηση  Σαμαρά-Βενιζέλου- Κουβέλη είναι  ο καλύτερος υπηρέτης των συμφερόντων του Δ.Ν.Τ. και της Τρόικα.  Η λύση είναι μία. Να ξυπνήσουμε όλοι και να εγκαταλείψουμε τα κόμματα της συγκυβέρνησης και των Μνημονίων ΝΔ- ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ . Εμείς ως Κόμμα οι  «Ανεξάρτητοι Έλληνες» καλούμε και προσκαλούμε τον Ελληνικό Λαό να αντιταχθεί στα Μνημονιακά κόμματα και να μας ακολουθήσει στην πορεία μας για έξοδο από Δ.Ν.Τ. - Τρόικα και Μνημόνια. Ο Πάνος Καμμένος  και οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» εγγυόμαστε μια πραγματική Ανεξάρτητη Ελλάδα.



Τριαντάφυλλος Τριανταφυλλίδης




Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :