Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν στις 9 Ιουνίου οι εργασίες του συνεδρίου Ελαιοτεχνία 2014. Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Athens Plaza συμμετείχαν άνω των 350 ατόμων. Κατά γενική ομολογία όλων, οι εισηγήσεις ήταν άκρως ενδιαφέρουσες. Οι 18 εισηγητές ανέπτυξαν θέματα της ειδικότητάς τους με μεστό τρόπο στοχεύοντας στο να δώσουν πολλές πληροφορίες και πραγματοποιήσιμες ιδέες στους εκατοντάδες συνέδρους, ώστε να πετύχουν την.....
εδραίωση και αύξηση των εξαγωγών τους. Συγκεκριμένα ο Κος Κατσαρός Νικόλαος, Δντης τμήματος Διατροφολογίας New York College, Επιστημονικός συνεργάτης ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ, Θέμα: Μεσογειακή διατροφή και εξαγωγές ελαιολάδου. Ο Δρ Κριτσωτάκις Γιάννης, Σύμβουλος marketing & επικοινωνίας, Θέμα: Δεν φταίνε οι καιροί που αλλάζουν. Φταίμε εμείς που δεν αλλάζουμε. Η Κα Αποστολάκη Αργυρώ, Δικηγόρος LLM, Θέμα: Κατοχύρωση εμπορικού σήματος. Ο Κος Κενανίδης Απόστολος, Πρόεδρος ΟΦΑΕ, Θέμα: Μεταφορές εξαγωγικών προϊόντων. Η Κα Σκοτίδη Τζένη, Σύμβουλος Εξαγωγών, Δ/ντης SimplyExports, Θέμα: Προετοιμασία εταιρείας & προϊόντος για μια επιτυχημένη εξαγωγική δραστηριότητα, επίσης δεύτερη ομιλία με Θέμα: Διαδικαστικά & Δασμολογικά θέματα για τις αγορές Κίνας – Ρωσίας – Αμερικής. Ο Κος Μπρούσαλης Δημοσθένης, Σύμβουλος branding & επικοινωνίας, Γενικός Διευθυντής Dasc Branding, Θέμα: Export Branding: Κατακτήστε τις διεθνείς αγορές με “όπλο” την εικόνα. Ο Κος Σειραγάκης Γιώργος, Χημικός Msc, ειδίκευση στο ελαιόλαδο, Θέμα: Ιδιαίτερες απαιτήσεις εργαστηριακών αναλύσεων ανά εξαγωγικό στόχο. Ο Κος Γκέκας Γιώργος, Brand & Business Developer, Θέμα: Τα φυσικά χαρακτηριστικά του ελαιολάδου ως εργαλεία branding. Ο Κος Κωνσταντίνου Παναγιώτης, Χημικός, διευθυντής εργαστηρίου Olitecn, Θέμα: Ποιότητα ελαιολάδου και παράγοντες που την επηρεάζουν. Ο Κος Κουβέλης Γιώργος, Γενικός Διευθυντής του Greek Foodosophy, Θέμα: Παρουσίαση του Εμπορικού κέντρου Greek Foodosophy – Ελληνική Τροφοσοφία, της επιχειρηματικής ευκαιρίας Ελλήνων παραγωγών για εξωστρέφεια. Η Κα Μαρκάκη Αναστασία, Strategic export specialist, Θέμα: Εξαγωγές στην πράξη. Ο Κος Σαλιβαράς Μανώλης, Διευθυντής Multichrom lab, ποιοτικός έλεγχος & συμβουλές για ελαιόλαδο, Θέμα: Η ποιότητα ελαιολάδου κριτήριο για καλύτερες εξαγωγές. Ο Κος Κωτσιόπουλος Άγγελος, Γενικός Διευθυντής, Οργανισμός Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων (Ο.Α.Ε.Π.), Θέμα: Μέθοδοι χρηματοδότησης Εξαγωγέων, ασφάλιση πιστώσεων. Ο Κος Γιαννόπουλος Μάκης, Διευθυντής παραγωγής Agrovim AE, Θέμα: Εξαγωγές ελαιολάδου, το μονοπάτι της ΑΓΡΟΒΙΜ. Ο Κος Σωτηρόπουλος Δημήτρης, Τεχνολόγος Γεωπονίας-Γενικός Δ/ντης DS Consulting, Θέμα: Ελαιόλαδο και ανθρακικό αποτύπωμα. Ο Κος Χατζηγιάννης Γιώργος, Σύμβουλος ελαιοκομικών εταιρειών, Θέμα: Τυποποίηση, θεμέλιο για επιτυχημένες εξαγωγές. Η Κα Χριστοπούλου Έφη, Χημικός - διεθνείς γευσιγνώστρια ελαιολάδου, αναγνωρισμένη εκπαιδεύτρια από το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιολάδου, Θέμα: Χαρακτηριστικά ελαιολάδου για καλύτερη εξαγωγική πορεία. http://www.facebook.com/ EleotechniaExpo
εδραίωση και αύξηση των εξαγωγών τους. Συγκεκριμένα ο Κος Κατσαρός Νικόλαος, Δντης τμήματος Διατροφολογίας New York College, Επιστημονικός συνεργάτης ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ, Θέμα: Μεσογειακή διατροφή και εξαγωγές ελαιολάδου. Ο Δρ Κριτσωτάκις Γιάννης, Σύμβουλος marketing & επικοινωνίας, Θέμα: Δεν φταίνε οι καιροί που αλλάζουν. Φταίμε εμείς που δεν αλλάζουμε. Η Κα Αποστολάκη Αργυρώ, Δικηγόρος LLM, Θέμα: Κατοχύρωση εμπορικού σήματος. Ο Κος Κενανίδης Απόστολος, Πρόεδρος ΟΦΑΕ, Θέμα: Μεταφορές εξαγωγικών προϊόντων. Η Κα Σκοτίδη Τζένη, Σύμβουλος Εξαγωγών, Δ/ντης SimplyExports, Θέμα: Προετοιμασία εταιρείας & προϊόντος για μια επιτυχημένη εξαγωγική δραστηριότητα, επίσης δεύτερη ομιλία με Θέμα: Διαδικαστικά & Δασμολογικά θέματα για τις αγορές Κίνας – Ρωσίας – Αμερικής. Ο Κος Μπρούσαλης Δημοσθένης, Σύμβουλος branding & επικοινωνίας, Γενικός Διευθυντής Dasc Branding, Θέμα: Export Branding: Κατακτήστε τις διεθνείς αγορές με “όπλο” την εικόνα. Ο Κος Σειραγάκης Γιώργος, Χημικός Msc, ειδίκευση στο ελαιόλαδο, Θέμα: Ιδιαίτερες απαιτήσεις εργαστηριακών αναλύσεων ανά εξαγωγικό στόχο. Ο Κος Γκέκας Γιώργος, Brand & Business Developer, Θέμα: Τα φυσικά χαρακτηριστικά του ελαιολάδου ως εργαλεία branding. Ο Κος Κωνσταντίνου Παναγιώτης, Χημικός, διευθυντής εργαστηρίου Olitecn, Θέμα: Ποιότητα ελαιολάδου και παράγοντες που την επηρεάζουν. Ο Κος Κουβέλης Γιώργος, Γενικός Διευθυντής του Greek Foodosophy, Θέμα: Παρουσίαση του Εμπορικού κέντρου Greek Foodosophy – Ελληνική Τροφοσοφία, της επιχειρηματικής ευκαιρίας Ελλήνων παραγωγών για εξωστρέφεια. Η Κα Μαρκάκη Αναστασία, Strategic export specialist, Θέμα: Εξαγωγές στην πράξη. Ο Κος Σαλιβαράς Μανώλης, Διευθυντής Multichrom lab, ποιοτικός έλεγχος & συμβουλές για ελαιόλαδο, Θέμα: Η ποιότητα ελαιολάδου κριτήριο για καλύτερες εξαγωγές. Ο Κος Κωτσιόπουλος Άγγελος, Γενικός Διευθυντής, Οργανισμός Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων (Ο.Α.Ε.Π.), Θέμα: Μέθοδοι χρηματοδότησης Εξαγωγέων, ασφάλιση πιστώσεων. Ο Κος Γιαννόπουλος Μάκης, Διευθυντής παραγωγής Agrovim AE, Θέμα: Εξαγωγές ελαιολάδου, το μονοπάτι της ΑΓΡΟΒΙΜ. Ο Κος Σωτηρόπουλος Δημήτρης, Τεχνολόγος Γεωπονίας-Γενικός Δ/ντης DS Consulting, Θέμα: Ελαιόλαδο και ανθρακικό αποτύπωμα. Ο Κος Χατζηγιάννης Γιώργος, Σύμβουλος ελαιοκομικών εταιρειών, Θέμα: Τυποποίηση, θεμέλιο για επιτυχημένες εξαγωγές. Η Κα Χριστοπούλου Έφη, Χημικός - διεθνείς γευσιγνώστρια ελαιολάδου, αναγνωρισμένη εκπαιδεύτρια από το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιολάδου, Θέμα: Χαρακτηριστικά ελαιολάδου για καλύτερη εξαγωγική πορεία. http://www.facebook.com/
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου