Τετάρτη, Μαΐου 19, 2010

Τουρνουά Ποδοσφαίρου 6x6 Ναξιακών Συλλόγων

(Οι Φωτογραφίες είναι από το party γνωριμίας των μελών της, που διοργάνωσε η Επιτροπή Νέας Γενιάς στο Rock Entry Cafe Bar και από την εκπομπή του Νίκου Μαϊτού "Το μπλε του Αιγαίου και της Θάλασσας" στον Επικοινωνία FM 94)
Μετά την πολύ επιτυχημένη διοργάνωση του party γνωριμίας των μελών της, η Ομάδα Νέας Γενιάς της ΟΝΑΣ συνεδρίασε την Τρίτη, 18/5/2010 στα γραφεία του Συλλόγου Δανακιωτών, με μοναδικό θέμα την διοργάνωση του τουρνουα ποδοσφαίρου 6x6 των Ναξιακών Συλλόγων. 9 ομάδες δήλωσαν συμμετοχή από 7 χωριά της Νάξου. Μετά από κλήρωση οι αγώνες θα διεξαχθούν ως εξής:
1 .Προκριματικός Γύρος: Κόρωνος - Κόρωνος (Λυώνας) - Τρίτη 25/5/2010
Προημιτελικά:
Α. Νικητής 1 - Απεράθου
Β. Γλινάδο - Απεράθου (Απίσω Τόποι)
Γ. Φιλώτι - Κυνήδαρος
Δ. Δανακός - Τρίποδες
Η προημιτελική φάση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 26/5/2010
Ημιτελικά:
Ι. Νικητής Α - Νικητής Β
ΙΙ. Νικητής Γ - Νικητής Δ
Τα ημιτελικά θα διεξαχθούν την Παρασκευή 28/5/2010
Τελικός:
Νικητής Ι. - Νικητής ΙΙ
Ο τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο 29/5/2010
Οι αγώνες θα είναι ωριαίοι (5 λεπτά ημίχρονο) και θα διεξαχθούν σε επαγγελματικές εγκαταστάσεις με διαιτητή και γιατρό (το πλήρες πρόγραμμα θα ανακοινωθεί την Παρασκευή 21/5/2010). Οι αγώνες είναι knock out και σε περίπτωση ισοπαλίας θα εκτελούνται 5 πέναλτι από κάθε ομάδα.
Η επίλυση των τυχόν διαφωνιών (σε διαδικαστικά θέματα) ανατέθηκε στους Μανώλη Ματάκια, Ιάκωβο Στρούβαλη και Ιάκωβο Γιακουμή.

Τέλος, η Επιτροπή Νέας Γενιάς θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον Σύλλογο του Δανακού για την φιλοξενία και την κινητοποίηση των μελών του, που είχε ως αποτέλεσμα την εγγραφή 16 νέων μελών στην Επιτροπή μας.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΪΤΟΣ ΘΑΛΗΣ ΣΚΥΛΑΚΗΣ Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΩ Ο ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ