Πέμπτη, Μαΐου 16, 2013

Ευχαριστήρια επιστολή του Απεραθίτικ​ου Συλλόγου Νάξου


Προς το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού-Αθλητισμού-Περιβάλλοντος-Παιδείας-Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Δήμου Νάξου και μικρών Κυκλάδων (ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ)


Αξιότιμε κε Ναυπλιώτη
Αρχικά, θα θέλαμε να σας ευχηθούμε επιτυχία στο συνέδριο που διοργανώνετε και ό, τι καλύτερο στην τόσο σημαντική δραστηριότητά σας. Έπειτα να σας ευχαριστήσουμε θερμά για το γεγονός ότι συμπεριλάβατε τον Πρόεδρο του συλλόγου μας, κο Μάρκο Μαργαρίτη στην οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου, «η Νάξος διά μέσου των αιώνων». Όπως γνωρίζετε ο Απεραθίτικος σύλλογος Νάξου είναι ένας σύλλογος με πολύ σημαντική πορεία και η συμβολή του στη διατήρηση και διαιώνιση του πολιτισμού του Τόπου μας, της Νάξου και της Απειράνθου, είναι αδιαμφισβήτητη. Επιπλέον, με.......
την εκλογή μας ως νεοσύστατο ΔΣ θεωρούμε ότι με τη δραστηριότητά μας δώσαμε και δίνουμε το δικό μας στίγμα στα πολιτιστικά δρώμενα της Αθήνας, ενώ κρατάμε έντονα την επαφή με τον Τόπο μας. Η αλήθεια είναι ότι θα θέλαμε και εμείς από τη δική μας πλευρά να συνεισφέρουμε σε ένα τόσο σημαντικό γεγονός, το οποίο μάλιστα διοργανώνεται στην Απείρανθο. Για τους παραπάνω λόγους σας ζητήσαμε να συμμετέχουμε στο οργανωτικό κομμάτι του συνέδριου, ενώ ελπίζουμε να χουμε την τιμή να λάβουμε μέρος ως εισηγητές. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στο δημιουργικό σας έργο και να είστε σίγουροι πως θα είμαστε αρωγοί στις προσπάθειές σας.






Για το ΔΣ
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :