Τετάρτη, Μαΐου 22, 2013

15 χρόνια από το θάνατο του Κωνσταντίν​ου Καραμανλή

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής υπήρξε ένας μεγάλος πολιτικός, ένας μεγάλος Ευρωπαίος, ο οποίος βοήθησε όχι μόνο στην επαναφορά της Δημοκρατίας στη Χώρα μας και στην τιμωρία των χουντικών αλλά ήταν και αυτός που με τις διασυνδέσεις του μας έβαλε στην τότε ΕΟΚ και είμαστε εμείς σήμερα ισότιμα μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Πέρασαν ήδη 15 χρόνια από το θάνατό του και όλοι εμείς που αντρωθήκαμε με τις αρχές της Λαϊκής Δεξιάς και τις αρχές του Καραμανλισμού, τον αναπολούμε. Οι σημερινοί κυβερνώντες τον τόπο μας........
Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης είναι πολιτικοί νάνοι και καμία σχέση δεν έχουν με τον Καραμανλισμό και τον Καραμανλή. Εμείς που από τα νεανικά μας χρόνια μεγαλώσαμε με τις αρχές της Λαϊκής Δεξιάς και τις αρχές του Καραμανλισμού, νοιώθουμε απογοήτευση για το πώς Παπανδρέου, ΠΑΣΟΚ, Βενιζέλος, Κουβέλης ,Σαμαράς, κ.λπ. κατάντησαν τον τόπο μας και τον λαό μας.

Αλήθεια θα φανταζόταν ποτέ ο Κωνσταντίνος Καραμανλής πως ο Σαμαράς θα καταντούσε το Κόμμα της Ν.Δ.? Η Ν.Δ. των Καραμανλήδων , του Αβέρωφ, ακόμη και του Μητσοτάκη δεν έχει καμία σχέση με το πώς ο σαμαράς, ο Βρούτσης και οιο λοιποί κατάντησαν σήμερα τη Ν.Δ. και την Ελλάδα.

Πιστεύουμε ότι ο πολιτικός που μπορεί να μοιάσει και να ακολουθήσει σε αρκετά πράγματα τον μεγάλο Κωνσταντίνο Καραμανλή είναι ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Έτσι πολλά στελέχη που μεγαλώσαμε και παλέψαμε για τις αρχές της Λαϊκής Δεξιάς και τις αρχές του Καραμανλισμού, ενταχθήκαμε στο Κόμμα «Ανεξάρτητοι Έλληνες» αποδεχόμενοι την ιδρυτική του διακήρυξη και συντονίζοντας το βήμα μας με αυτό του Πάνου Καμμένου και όλων των άλλων μελών μας στο νέο κίνημα μας για μια Ελλάδα Ελεύθερη από Μνημόνια και την Τρόικα.

Ως «Ανεξάρτητοι Έλληνες» καλούμε όλον τον Ελληνικό λαό να μας ακολουθήσει να πετύχουμε τη ρήξη και την ανατροπή της μνημονιακής πολιτικής Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ. Στο Κόμμα μας «Ανεξάρτητοι Έλληνες» θέση έχουν όλοι ανεξάρτητα τι κόμμα ψηφίζουν αρκεί να θέλουν να παλέψουν ενάντια σε ΔΝΤ και Τρόικα.

Τριαντάφυλλος Τριανταφυλλίδης

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :