Δευτέρα, Μαΐου 13, 2013

Επιστολή συλλόγου Ναξίων Κρήτης προς τους αρμόδιους φορείς για το αίτημα ακτοπλοϊκής σύνδεσης Κρήτης-Νάξου

Αξιότιμοι Κύριοι,
με την επιστολή μας θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε το πάγιο αίτημα του συλλόγου μας.
Ο σύλλογος Ναξίων Κρήτης συστάθηκε το 2006 και αριθμοί 200 τακτικά μέλη και τις οικογένειές τους ,μέλη των οποίων η καταγωγή είναι από την Νάξο και έχουν μόνιμη κατοικία στην Κρήτη, επίσης 100 και πλέον μέλη, Νάξιους οι οποίοι φοιτούν στα πανεπιστήμια της Κρήτης.
 Το αίτημα μας είναι η ακτοπλοϊκή σύνδεση Κρήτης- Νάξου με..........
οχηματαγωγό πλοίο.

Επανειλημμένως το έχουμε ζητήσει με επιστολές μας στους αρμόδιους Υπουργούς, Περιφερειάρχες, Δημάρχους και ακτοπλόους χωρίς μέχρι τώρα κανένα αποτέλεσμα.
Πρόκειται για αίτημα το οποίο δεν αφορά αποκλειστικά την δική μας  εξυπηρέτηση στις μετακινήσεις μας από και προς την Κρήτη η οποία γίνετε μόνον μέσω Πειραιά πράγμα δυσβάστακτο οικονομικά αλλά και την καλύτερη τουριστική διακίνηση μεταξύ των νησιών μας.
Θα θέλαμε επίσης να τονίσουμε το οικονομικό όφελος που θα είχαν τα νησιά μας από την απευθείας μεταφορά των αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων των  οποίων και τα δύο νησιά έχουν  μεγάλη παραγωγή. Ας μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για δύο νησιά τα οποία ακόμη στηρίζονται οικονομικά και στον πρωτογενή τομέα.
Ελπίζουμε ότι το αίτημα μας θα μελετηθεί με την δέουσα προσοχή και σύντομα θα έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε στου φίλους των νησιών μας την πολυπόθητη ακτοπλοϊκή τους σύνδεση.
  
Με εκτίμηση
Το  Δ.Σ.


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :