Σάββατο, Μαΐου 18, 2013

Εγκαινιάστηκε ο νέος Παιδικός Σταθμός στη Χώρα της Νάξου

Εγκαινιάστηκε σήμερα, Παρασκευή 17 Μαΐου, ο νέος Παιδικός Σταθμός Νάξου, που βρίσκεται στον περιφερειακό, στην περιοχή της Γρόττας. Στην τελετή των εγκαινίων χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Παροναξίας Καλλίνικος και παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Μανόλης Μαργαρίτης, ο.....
Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιάννης Μαχαιρίδης, ο πρώην Δήμαρχος Νάξου, Νίκος Μαράκης, ο Πρόεδρος του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ, Ιάκωβος Ναυπλιώτης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου, Σπύρος Παπαδόπουλος, Αντιδήμαρχοι, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, γονείς και, φυσικά, οι μικροί μαθητές και το προσωπικό του Σταθμού.
     Η κατασκευή του διώροφου κτιρίου εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κρήτης και Νήσων Αιγαίου και κόστισε 651.000 ευρώ. Στο ισόγειο του κτιρίου λειτουργεί ο 1ος Παιδικός Σταθμός Νάξου, ενώ ο πρώτος όροφος θα χρησιμοποιηθεί ως χώρος γραφείων και το υπόγειο ως αποθηκευτικός χώρος. Οι εγκαταστάσεις του 1ου Παιδικού Σταθμού διαθέτουν δύο αίθουσες απασχόλησης νηπίων, μία αίθουσα ύπνου, μία αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, παιδικά W.C., κουζίνα – παρασκευαστήριο και γραφεία των εκπαιδευτικών. Το νεόδμητο κτίριο παραδόθηκε στο τέλος του 2012 και η λειτουργία του Παιδικού Σταθμού ξεκίνησε στις αρχές του 2013.






Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :