Πέμπτη, Μαΐου 10, 2012

Τσίπρας ......τζιζ κακό

Εδώ δες τι κάνουν τα στελέχη και οι μηχανισμοί του ΠΑΣΟΚ μπαςκαι σώσουν ότι σώζετε από τα αποκαΐδια, για μια καρέκλα ζούμε άλλωστε τόσα χρόνια  τώρα θα αλλάξουμε. Το παρακάτω άρθρο της κα. Αναστασάκη που εκτός από δημοσιογράφοςείναι ως φαίνεται είναι και μέντιουμ, αναρτήθηκε στον Ανεμόμυλο την Τετάρτη 9/ Μαΐου2012 που είχε αναρτηθεί στο tromaktiko πριν της εκλογές μόνο και μόνο για να αντιστρέψουν το κλήμα υπέρ του Τσίπρα. Μην φάτε έχουμε γλαρόσουπα, ήρθε η ώρα, οργή λαού φωνή θεού,δεν φοβόμαστε και δεν απειλούμαστε κουνώντας μας τα δάχτυλα τους και ο Βενιζέλοςκαι ο Σαμαράς που πούλησαν την χώρα τσάμπα και.....
ο μονόδρομος του μνημονίου έγινε δρόμος ταχείας κυκλοφορίας με πολλές λωρίδες και κατευθύνσεις. Πλέων μας φοβούνταικαι οι μέσα και οι έξω για το τι θα αποφασίσουμε, εμείς οι ίδιοι για εμάς καιτα παιδιά μας, κάτι που έπρεπε να έχει γίνει εδώ και δύο χρόνια. Ο δικομματισμός πέθανε, μαζί του στης επαναληπτικές θα πεθάνουνκαι οι βδέλλες που θρέφονταν τόσα χρόνιααπό το αίμα του λαού.
Ο αγράμματος

Το σχέδιο του Αλέξη...
  Γράφει η ΕυανθίαΑναστασάκη, Δημοσιογράφος

Η εισδοχή του Αλέξη Τσίπρα στηνδημόσια ζωή υπήρξε εντυπωσιακή. Πριν καλά-καλά προλάβει να ζεστάνει την καρέκλατου αρχηγού πρόλαβε να ζεστάνει τα σπίτια μας... λύνοντας το πρόβλημα της θέρμανσης με το πετρέλαιο του Τσάβες.Ότι ο ίδιος ο Τσάβες δεν το γνώριζε πρόκειται για λεπτομέρεια που διογκώνουν οιεχθροί του αρχηγού. Στη συνέχεια έλυσε το δανειακό πρόβλημα της χώρας με αγορά ομολόγων τουελληνικού δημοσίου από τους Ρώσους (που το είχαν αρνηθεί στον Γιώργο γιατί δενείχαν πληροφορηθεί προφανώς την εξαγγελία του Αλέξη) και τους Κινέζους, οιοποίοι όντως τον επιβεβαίωσαν εκδηλώνοντάς το ενδιαφέρον τους να αγοράσουνκάποτε στο μέλλον ομόλογα αξίας 5-6 δισεκατομμυρίων (σε σύνολο χρέους καμμιάςτρακοσαριάς). Αυτά πάντως ελάχιστη σημασία έχουν γιατί, άσχετα με το τιπιστεύουν οι Ρώσοι και οι Κινέζοι, ο Μίκης Θεοδωράκης, που ο λόγος του είναινόμος για όλους μας, πιστεύει ότι θα αγοράσουν όλο το χρέος. Σε κάθε περίπτωση, ευτυχώς δεν θα χρειαστεί να βάλουμε τους Ρωσοκινέζους να μαςαγοράσουν το χρέος και τους κακοκαρδίσουμε, γιατί ο Αλέξης Τσίπρας στο μεταξύαποφάσισε ότι οι δανειστές θα δεχτούν να διαγράψουμε το σύνολο του χρέους (καιασφαλώς θα συνεχίσουν να μας δανείζουν γιατί ο Αλέξης δεν έχει ακόμα ασχοληθείμε το πώς θα αρχίσουμε να βγάζουμε δικά μας λεφτά). Και αν παρ΄ελπίδα κάποιοιδύστροποι από αυτούς, για ακατανόητους λόγους, φέρουν αντιρρήσεις, ο αρχηγόςέχει εξαγγείλει μαζικές πύρινες διαδηλώσεις εκατομμυρίων ευρωπαίων πολιτών σεόλες τις μεγάλες πόλεις της Ευρώπης που θα διατρανώσουν την στήριξή τους στηνΕλλάδα και ασφαλώς θα υποχρεώσουν τις αγορές να συμμορφωθούν, όπως γίνεταιπάντα σε αυτές τις περιπτώσεις. Η κυβέρνηση που θα τα κάνει όλα αυτά έχει ήδη σχηματισθεί. Τρικομματική, από τατρία κόμματα της αριστεράς με πρωθυπουργό Παπαρήγα, και με ψήφους, ανχρειαστεί, και του Καμμένου. Η ίδια η γενική γραμματέας βγάζει φλύκταινες μόνοπου το ακούει ενώ ο Κουβέλης τις βγάζει έτσι κι αλλιώς με το που τον βλέπει.Επίσης δεν έχει καμμία σημασία. Γιατί ο Αλέξης έχει προεξαγγείλει την αυθόρμητηπροσέλευση 200.000 πολιτών στο Σύνταγμα και 500.000 σε όλην την Ελλάδα το βράδυτης ψήφου εμπιστοσύνης οι οποίοι θα υποχρεώσουν τους άλλους ηγέτες τηςαριστεράς να κάνουν γαργάρα τις παράλογες αντιρρήσεις τους. Το σχέδιο του Αλέξη δεν είναι κακό αλλά έχει μια μικρή ιδιορρυθμία. Δεν λέει τιθα κάνει ο ίδιος αλλά τι θα κάνουν οι άλλοι. Ο Τσάβες, οι Κινέζοι, οι Ρώσοι, ηΑλέκα, ο Κουβέλης, ο Καμμένος, οι αγορές, οι ηγέτες της Ε.Ε., δεκάδες χιλιάδεςέλληνες και εκατομμύρια ευρωπαίοι πολίτες. Από όλους αυτούς μέχρι τώρα έχειαπαντήσει θετικά μόνο ο Καμμένος, αλλά είναι οπωσδήποτε μια αρχή. Και ο αρχηγόςτου ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να δανειστεί τίτλο για να επιγράψει το πρόγραμμά του από τοεξαιρετικό βιβλίο του υποψηφίου του Πέτρου Τατσόπουλου "η καλοσύνη των ξένων".
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :