Δευτέρα, Μαΐου 28, 2012

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ, Γ. ΒΡΟΥΤΣΗ ΣΕ ΠΑΡΟ ΚΑΙ ΜΥΚΟΝΟ

Ο Βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης την Κυριακή 27 Μαΐου περιόδευσε σε χωριά της Πάρου και παραβρέθηκε στο ετήσιο μνημόσυνο που τελέστηκε προς τιμή του εθνομάρτυρα Νικολάου Στέλλα, στο χωριό Μάρπησσα.
Σήμερα Δευτέρα 28 και αύριο Τρίτη 29 Μαΐου, θα περιοδεύσει στη Μύκονο, όπου θα πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων, με τον Δήμαρχο του νησιού κ. Αθανάσιο Κουσαθανά - Μέγα, με μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και με εκπροσώπους θεσμικών φορέων.
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη νησί, ο κ. Βρούτσης επισκέφθηκε το..... ΙΚΑ Μυκόνου, για το οποίο επιβεβαίωσε ότι σε κάθε περίπτωση πρέπει να διατηρηθεί, με την προϋπόθεση ότι θα μειωθούν ταυτόχρονα οι λειτουργικές του δαπάνες.
Επίσης παραβρέθηκε και στα Θυρανοίξια του Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου – Αγ. Θεοδώρων της οικογένειας Δακτυλίδη, στην Ελιά της Μυκόνου.
Στο πλαίσιο της επισκέψεων του στα νησιά των Κυκλάδων, ο κ. Βρούτσης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Αμέσως μετά τις εκλογές, επισκέφτηκα τα νησιά Σίφνο, Πάρο και Μύκονο. Με λύπη μου διαπίστωσα, ότι οι φόβοι και οι ανησυχίες που είχα εκφράσει στη διάρκεια του προεκλογικού μου αγώνα, δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν.
Και στα τρία νησιά, κατεξοχήν τουριστικοί προορισμοί, ο τουρισμός καταρρέει. Μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου η πολιτική αστάθεια και η ακυβερνησία έφεραν τραγικά αποτελέσματα. Οι κρατήσεις «πάγωσαν», ενώ οι ακυρώσεις πλέον παίρνουν την μορφή χιονοστιβάδας.
Ο νομός των Κυκλάδων, που η οικονομία του κατά βάση στηρίζεται στον τουρισμό, έχει δεχθεί καίριο πλήγμα για το 2012. Εξέλιξη, που προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις στο σύνολο της οικονομικής δραστηριότητας.
Ας ευχηθούμε, ότι ενόψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου θα πρυτανεύσει η λογική και η πατριωτική ευθύνη».
 

Καραγεώργη Σερβίας 7, 105 63 Αθήνα, Τηλ.: +30 210 3213333, 210 3211200, Φαξ: 210 3211300
vroutsis@ivroutsis.gr 

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :