Πέμπτη, Μαΐου 31, 2012

Στον 1ο όμιλο ο Πανναξιακός ΑΟΝ

H EOΠΕ ανακοίνωσε το σύστημα διεξαγωγής των πρωταθλημάτων Α1 γυναικών και Α2 ανδρών και γυναικών, το που θα αγωνίζονται οι ομάδες ενώ ανοικτό έμεινε το ζήτημα με το πόσες ομάδες θα ανεβαίνουν από την Α2 στην Βόλεϊ Λιγκ. Επίσης ανακοινώθηκαν σημαντικές αποφάσεις από το χθεσινό ΔΣ της ομοσπονδίας...
Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Εγκρίθηκε το σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών για την περίοδο 2012-2013, το οποίο θα διεξαχθεί σε τρεις ομίλους.
Την άνοδο στην Α1 Γυναικών θα λάβουν οι τρεις πρωταθλητές.
Από τον 1ο όμιλο που θα αποτελείται από 10 ομάδες (6 από Αττική, ΑΟ Ακρίτας Καλαμάτας, Γ.Σ. Λαμία, ΑΟΝ Πανναξιακός και Νηρέας Χίου), στα τοπικά θα υποβιβαστούν οι δύο τελευταίες.
Από τον 2ο όμιλο που θα αποτελείται από.............
11 ομάδες (9 από Αττική, ΣΦΠ Χανίων, ΓΑΣ Μεσσαράς), στα τοπικά θα υποβιβαστούν οι τρεις τελευταίες.
Από τον 3ο όμιλο που θα αποτελείται από 13 ομάδες (ΕΟ Σταυρούπολη, Α.Σ. Άρης, ΕΣΟΠ Επίκουρος, ΜΑΣ Νέα Γενιά, ΑΠΣ Αίας, Γ.Σ.Γ. Νίκη Αλεξανδρούπολης, ΣΦΒ Ερμής, ΓΑΣ Μέγας Αλέξανδρος, ΑΟ Ηρακλής Ιωαννίνων, ΦΣ Αρίων, ΓΣ Ένωση Ελασσόνας, ΕΑ Λαρίσης, Φιλα8λητικός Λαρισαϊκός Σύλλογος) στα τοπικά θα υποβιβαστούν οι τέσσερις τελευταίες.
Οι ομάδες της Αττικής που θα τοποθετηθούν στον 1ο και 2ο όμιλο, κατόπιν κλήρωσης που θα γίνει στις αρχές Ιουνίου είναι οι εξής: ΑΓΣ Άρτεμις, ΓΣ Πανιώνιος, ΓΣ Πανελλήνιος, ΓΣ Κερατέας, Ζηρίνειος ΑΟΝ, ΑΣ Ιωνικός, ΑΕ Αγίας Παρασκευής, ΑΣ Ηλυσιακός, Ένωση Βύρωνα, ΑΠΣ Ακαδημία Βόλεί Φιλία, ΑΣΠ Ίωνες, ΑΣΠ Θέτις, ΓΣ Αστέρας Αγίου Δημητρίου, ΑΟΦ Πορφύρας, ΓΣ Ηλιούπολης

Στο σύνολο υποβιβάζονται 9, ενώ ανεβαίνουν 11, δηλαδή οι 10 πρωταθλητές των Περιφερειών και ο νικητής του Ειδικού τουρνουά ανόδου.
http://www.volleynews.gr
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΝΝΑΞΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Α1