Τρίτη, Μαΐου 29, 2012

Κάλεσμα σε αυτοδύτες για καθαρισμό των λιμανιών Νάξου και Αγ. Άννας.

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων διοργανώνει καθαρισμό της χερσαίας ζώνης και του πυθμένα των λιμανιών Νάξου και Αγίας Άννας το Σάββατο και την Κυριακή, 2 και 3 Ιουνίου 2012.
     Καλούμε όλους όσοι επιθυμούν να συμβάλουν στον καθαρισμό, αυτοδύτες και πολίτες, να έρθουν το Σάββατο, στις 10:00 π.μ., στο Βίντσι, για να δείξουμε, άλλη μια φορά, έμπρακτα το ενδιαφέρον μας για τον τόπο μας και τις θάλασσές μας. Οι εθελοντές θα........ βρίσκονται υπό την εποπτεία πτυχιούχων επαγγελματιών δυτών, προκειμένου οι υποθαλάσσιες δράσεις να γίνουν με τη μέγιστη ασφάλεια.
     Η επιχείρηση καθαρισμού θα μαγνητοσκοπηθεί από επαγγελματία δύτη και θα προβληθεί στην κεντρική πλατεία της Χώρας, την Τρίτη 5 Ιουνίου, στις 20:00, όπου θα γιορτάσουμε όλοι μαζί την Παγκόσμια Ημέρα Προστασίας του Περιβάλλοντος, επιβραβεύοντας παράλληλα τους συμμετέχοντες εθελοντές.
     Σας περιμένουμε όλους να συμμετέχετε στις δράσεις μας για την προστασία του περιβάλλοντος, για την ανάδειξη του εθελοντισμού και για την προστασία του τόπου μας. Ελάτε να δώσουμε ένα καλό παράδειγμα στις νέες γενιές για την υπευθυνότητα με την οποία οφείλουμε να διαχειριζόμαστε το φυσικό περιβάλλον, που κληρονομούμε και κληροδοτούμε.


                                                               Ο Πρόεδρος
                                                           Λιμενικού Ταμείου
                                             Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

                                                        Ιωάννης Μαμουζέλος

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

5 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

re mamouzelo afou pleirwneis tosa lefta ti tous theleis tous ethelodes??? ta lefta pou tha parei o eppagelmatias einai para polla as exei loipon to proswpiko na doulepsei!!2600 einai pollaa taa leftaa gianniii...

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΔΥΤΗΣ ΘΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ 2.500 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ..ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΘΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΣΑΜΠΑ. ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΣΑΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

οποιος παει ειναι θυμα....να μην παει κανεις με τετοιο ταμειο φτιαχνει λουκια ιουνιο μηνα οι φοινικες το μαραναν και οι μαλακιες και τα σκαφη δεν εχουν ουτε νερο ξεφτιλικια λεζαντες

Ανώνυμος είπε...

mas evale kai mia xanthia ekei pera pou diatazei gia ta aftonoita kai thelei kai to eafto tis adidimarxo stis epomenes ekloges....mamoyzelo exeis valei deka fores kai exeis parei ta paparia mou me tis malakies pou kaneis twra den tha vreis oute tin psifo sou mesa oust axristoi!!