Παρασκευή, Μαΐου 03, 2013

Σούλης Τουρσούγκας: Πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι να κάνουμε τον Πανναξιακό ακόμα πιο δυνατό.

O προπονητής του Πανναξιακού, Σούλης Τουρσούγκας, μίλησε στην κάμερα του volleynews.gr για την
ικαοποίηση που άφησε η σεζόν που φεύγει, αλλά και τις δυσκολίες μετά την άνοδο στην Α1 γυναικών.
Η χρονιά που πέρασε ήταν πολύ καλή για μας. Ας ελπίσουμε η νέα σεζόν να βρει την ομάδα και τη διοίκηση καλά και το νησί να πάει ακόμα πιο μπροστά. Ο κόσμος στήριξε πολύ την ομάδα και το γήπεδο ήταν συνέχεια γεμάτο για αυτό και επιμένω ότι πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι να...........
κάνουμε τον Πανναξιακό ακόμα πιο δυνατό.
Το μεγάλο πρόβλημα είναι η μετακίνηση. Είναι πολλά τα έξοδα γιατί φέτος, η ομάδα της Νάξου είχε έντεκα μετακινήσεις μόνο για το πρωτάθλημα. Αν κάνει και 2-3 και για το κύπελλο φτάνουμε στις 14. Η ομοσπονδία δεν έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει. Ξεκινάμε με ένα πολύ μεγάλο μειονέκτημα. Αν όμως ξεπεράσουμε αυτό τον σκόπελο, η ομάδα έχει τη δυνατότητα να κάνει μια πολύ καλή πορεία στην Α1.
Ακόμα δεν έχουμε συζητήσει για ανανέωση της συννεργασίας. Τις επόμενες ημέρες η διοίκηση θα αποφασίσει για το τί θέλει να κάνει με την ομάδα. Αυτή η διοίκηση έχει άλλον ένα χρόνο, αλλά εφόσον ανεβήκαμε στην Α1, θα πρέπει να μαζευτούν πολλά άτομα για να αντέξει η ομάδα. Οι κοπέλες είνα πολύ ευχαριστημένες. Οικονομικό πρόβλημα δεν υπάρχει.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :