Τετάρτη, Ιουνίου 06, 2018

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Β. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΤΗΣ Ε.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ


Τη Νάξο επισκέφθηκε την Παρασκευή 1 Ιουνίου ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Βαγγέλης Αποστόλου, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στη Συνεδρία για την «Αγροτική Ανάπτυξη, Αλιεία και Παραγωγική Ανασυγκρότηση» του 15ου Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση στο Νότιο Αιγαίο.

Τον κ. Αποστόλου συνόδευαν ο Αναπληρωτής Υπουργός, κ. Τσιρώνης, ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΑΑΤ, κ. Αντώνογλου, ο Γενικός Διευθυντής του ΥΠΑΑΤ, κ. Βάγιας, οι τοπικοί βουλευτές κ. κ. Μανιός, Συρμαλένιος και Συρίγος, οι Αντιπεριφερειάρχες και Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, κ. Ρούσσος.

Αμέσως μετά την άφιξή του στο νησί μας ο κ. Αποστόλου επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της μονάδας επεξεργασίας γάλακτοςτης Ε.Α.Σ. Νάξου Α.Ε.Σ. Α.Ε., όπου τον υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ε.Α.Σ. Νάξου Α.Ε.Σ. Α.Ε., κ. Δημήτρης Καπούνηςκαι τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της. Ο κ. Υπουργός, αφού ξεναγήθηκε στους χώρους της μονάδας, εξέφρασε την..... ικανοποίησή του για τις εγκαταστάσεις και την υπερπροσπάθεια που καταβάλλεται ώστε να προωθηθούν στην αγορά τα αγνά και ποιοτικά προϊόντα της Ε.Α.Σ. Νάξου Α.Ε.Σ. Α.Ε.

Ακολούθως, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη, στην οποία ο κ. Δημήτρης Καπούνης εξέθεσε στον κ. Αποστόλου ζητήματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο της Νάξου και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ε.Α.Σ. Νάξου Α.Ε.Σ. Α.Ε. και ζήτησε τη συμπαράσταση και τη βοήθειά του, ενώ αποκάλυψε και τα μελλοντικά αναπτυξιακά σχέδια της Ε.Α.Σ. Νάξου Α.Ε.Σ. Α.Ε. (αιολικό πάρκο, μονάδα βιοαερίου, κλπ).

Μάλιστα, για όλα τα ανωτέρω κατατέθηκε και σχετικό υπόμνημα στον κ. Αποστόλου, ο οποίος, με τη σειρά του, αφού άκουσε με ενδιαφέρον τις εισηγήσεις του κ. Καπούνη, δεσμεύθηκε ότι θα είναι αρωγόςκαι συμπαραστάτηςσε κάθε δίκαιο αίτημα των αγροτών και της Ε.Α.Σ. Νάξου Α.Ε.Σ. Α.Ε.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ, ΤΟΥ ΕΙΠΕ? Ή ΑΒΑΒΑΒΑΒΑΒΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ?.