Τετάρτη, Ιουνίου 20, 2018

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η γιορτή για την λήξη της σχολικής χρονιάς του ΓΕΛ Ναξού

Με επιτυχία και έντονη συγκινησιακή φόρτιση  πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα  στο αμφιθέατρο του λυκείου η εκδήλωση για το κλείσιμο της σχολικής χρονιάς του  ΓΕΛ Νάξου
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο  Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Παροναξίας Καλλίνικος, ο Πατέρας Γεώργιος Παλαμάρης εφημέριος της καθολικής Μητρόπολης Νάξου,  ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μ. Μαργαρίτης, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος του Δήμου για την Παιδεία Δ.  Μανιός  , ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Φώτης Μαυρομάτης, ο Πρόεδρος 2 Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Αρτέμης Ψαρρός,  ο σχολικός σύμβουλος Κ. Κλουβάτος, ο διευθυντής του Λυκείου Ματθαίος Χατζηπέτρος, γονείς, καθηγητές   και παιδιά.
Παράλληλα με τις επιδόσεις των απολυτηρίων στους τελειόφοιτους μαθητές η σχολική κοινότητα και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων βράβευσαν τις αθλητικές ομάδες για τις επιτυχίες που σημείωσαν την εφετινή χρονιά καθώς και τον ποδοσφαιριστή της Ρόμα  Κώστα Μανολά που κάνει υπερήφανο το νησί μας σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη.
Το πρώτο μέρος της Γιορτής ήταν αφιερωμένο στους αθλητές. Έγιναν οι βραβεύσεις και  οι απονομές των κυπέλλων και των  έπαινων στις Ομάδες  που  αναδείχθηκαν πρωταθλητές Αιγαίου
Πιο συγκεκριμένα,  στην πρωταθλήτρια ομάδα μπάσκετ κοριτσιών η απονομή έγινε από τον ....
σεβασμιότατο Καλλίνικο , στους πρωταθλητές Μπάσκετ αγοριών από τον Δήμαρχο κ Μανόλη Μαργαρίτη, στον πρωταθλητή σκάκι από τον Πρόεδρο της 2βάθμιας Σχολικής επιτροπής κ. Ψαρρό  και στην επιτυχημένη ομάδα του βόλεϊ κοριτσιών η οποία από ατυχία δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό του πανελληνίου πρωταθλήματος,  από τον Πρόεδρο του Δ.Σ Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων κ Φώτη Μαυρομάτη . Το δεύτερο  μέρος ήταν αφιερωμένο στο τιμώμενο πρόσωπο  της ημέρας στον Κώστα Μανωλά για το οποίο οι μαθητές του Λυκείου μαζί με τον γυμναστή Μανόλη Κατσούλη είχαν ετοιμάσει  ένα μικρό αφιέρωμα για την πορεία του στον χώρο του ποδοσφαίρου αλλά και μια αναδρομή στα χρόνια που ο ίδιος φοιτούσε στο Λύκειο Νάξου. Στη συνέχεια ο διεθνής άσσος  πήρε το λόγο και αφού ευχαρίστησε αυτούς που τον τίμησαν  συμβούλεψε τα παιδιά , να διαβάζουν  για να πετύχουν τους στόχους τους, ενώ ο ίδιος έκανε την  βράβευση  τιμώντας τους  δύο ποδοσφαιριστές  του Λυκείου που ξεχώρισαν με τη συμμετοχή τους ως βασικοί παίχτες στην Μικτή Κυκλάδων η  οποία φέτος κατέκτησε την 3η Θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων Νέων.
Ακολούθησε το τρίτο  και πιο συγκινητικό κομμάτι της Γιορτής  Η στιγμή της  αποφοίτησης των παιδιών της Τρίτης Λυκείου  Οι μαθητές παρέλαβαν μαζί με το απολυτήριο τους  ένα μικρό αναμνηστικό δώρο από τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων  .
Η γιορτή έκλεισε με ένα όμορφο κέρασμα από το ξεχωριστό Μπουφέ που είχαν ετοιμάσει ο σύλλογος  γονέων  και κηδεμόνων με μεζέδες και εδέσματα που είχαν ετοιμάσει γνωστά καταστήματα του νησιού μας .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥΣ  ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΜΑΣ :

Γιώργο Βερώνη
ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΝΑΞΟΥ ( Κο Καπούνη)
ΓιώργοςΚεφαλιανός (Τεχνοργάνωση )

Τις επιχειρήσεις:
Εστιατόριο "Αποστόλης" (Τάκης και Γιώργος Γιαννάκης), Αρτοποιία Ζαχαροπλαστική Λαγογιάννη και Κάγγανη,

Κοντοπίδη Άννα Συμβολαιογράφο,

ΑΝΘΗ - ΦΥΤΑ (Βαλέττας Νεκτάριος).

Για την στήριξη τους στην εκδήλωση μας

"Βραβεύσεις αθλητών και Γιορτή αποφοίτησης ΓΕΛ ΝΑΞΟΥ".

                                     ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 
                                                                     ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΝΑΞΟΥ


















Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :