Κυριακή, Ιουνίου 17, 2018

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΝΝΕΔ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΚΥΚΛΑΔΩΝ


Η ΟΝΝΕΔ Νάξου & Μικρών Κυκλάδων χθες 16 Ιουνίου 2018 πραγματοποίησε συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Κυκλάδων κ. Καφτηράνη Χρήστο, τον Αντιπρόεδρο της ΝΟΔΕ Κυκλάδων κ. Κουφόπουλο Αντώνιο, τον υπεύθυνο Ναυτιλίας της ΝΟΔΕ Κυκλάδων & Μέλος της ΟΝΝΕΔ Νάξου & Μικρών Κυκλάδων Σιδερή Νικόλαο και το τον Πρόεδρο της Δημ.Τ.Ο. Νάξου κ. Στρατούρη Στέφανο και το ΔΣ της στα γραφεία της Δημ.Τ.Ο Νάξου.

 
Ο κ. Καφτηράνης ενημέρωσε σχετικά με την λειτουργία της..... ΝΟΔΕ Κυκλάδων με το πέρας των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας καθώς και για τις προσπάθειες τις οποίες καταβάλει τόσο ο ίδιος όσο και όλο το νέο διοικητικό συμβούλιο για την στήριξη όλων των νησιών των Κυκλάδων.

 

Τέλος, ο εκπρόσωπος της ΟΝΝΕΔ Νάξου & Μικρών Κυκλάδων και υπεύθυνος Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων Ψαρρός Σπύρος ενημέρωσε τον κ. Καφτηράνη σχετικά με τις δράσεις και πρωτοβουλίες του τοπικού γραφείου ΟΝΝΕΔ και διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε αρωγός σε όλες τις προσπάθειες που γίνονται με στόχο το καλύτερο μέλλον των νησιών μας καθώς και των συμπολιτών μας.

 
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :