Πέμπτη, Ιουνίου 07, 2018

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ALPHA BANK ΣΤH ΝΑΞΟ ΓΙΑ ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

\\vbranchfs1\PersonalMyDocuments$\C22749\_46 (002).jpgΗ Alpha Bank, προσηλωμένη στη διαρκή και έμπρακτη στήριξη των Μικρών Επιχειρήσεων, πραγματοποίησε τη Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018 ενημερωτική ημερίδα στη Νάξο, με θέμα «Ελληνική Επιχειρηματικότητα: Προοπτικές, Προκλήσεις, Στρατηγική». Η εν λόγω ημερίδα εντάσσεται στο πλαίσιο σειράς αναλόγων ενημερωτικών εκδηλώσεων και επιχειρηματικών συναντήσεων που διοργανώνει η Τράπεζα σε τακτά χρονικά διαστήματα, σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.
Ομιλητές στην Ημερίδα ήταν η Διευθύντρια της Διευθύνσεως Καταστημάτων Νήσων Αιγαίου και Κρήτης της Alpha Bank, κα Μαρία Παπαγεωργίου και ο Διευθυντής της Διευθύνσεως Τραπεζικής Μικρών Επιχειρήσεων της Alpha Bank, κ. Σπυρίδων Ρεντετάκος.
Η θεματολογία της Ημερίδας επικεντρώθηκε στις προκλήσεις και στις....
επιχειρηματικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται στο νησί της Νάξου, ενώ παρουσιάσθηκαν βέλτιστες πρακτικές που συμβάλλουν στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων. Στο ανωτέρω πλαίσιο, παρουσιάσθηκαν τα Αναπτυξιακά Προγράμματα που προσφέρει η Τράπεζα, στηρίζοντας διαχρονικά τις ελληνικές επιχειρήσεις στην αντιμετώπιση των  καθημερινών προκλήσεων του επιχειρείν. Τα εν λόγω προγράμματα ΤΕΠΙΧ Επιχειρηματική Επανεκκίνηση, COSME και Innovfin παρέχουν χρηματοδότηση σε βιώσιμες Επιχειρήσεις με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους και μειωμένες εξασφαλίσεις με σκοπό την κάλυψη των λειτουργικών τους αναγκών και την επίτευξη των αναπτυξιακών τους στόχων.
Παράλληλα, επισημάνθηκε η στήριξη της Τραπέζης προς τον τουριστικό κλάδο και τον πρωτογενή τομέα με ένα σύνολο σύγχρονων τραπεζικών λύσεων και ευέλικτων χρηματοδοτικών εργαλείων που καλύπτουν πλήρως τόσο τις ανάγκες των τουριστικών επιχειρήσεων όσο και των αγροτών και των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον αγροδιατροφικό τομέα.
Τέλος, παρουσιάσθηκε η νέα διακεκριμένη Υπηρεσία Alpha Bank Gold Business Banking της Τραπέζης. Αποστολή της, είναι η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας προς τις επιχειρήσεις και η συμβολή στην αποτελεσματική διαχείριση των αυξανόμενων προκλήσεων του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, με την αξιοπιστία της Alpha Bank.  
Η ημερίδα ολοκληρώθηκε με επιτυχία, καθώς υπήρξε μεγάλη προσέλευση επιχειρηματιών, οι οποίοι επέδειξαν ιδιαίτερα ζωηρό ενδιαφέρον για όλα τα θέματα που συζητήθηκαν.
Με την ευκαιρία της ανωτέρω ημερίδας, τα Στελέχη της Alpha Bank πραγματοποίησαν πλήθος συναντήσεων με επιχειρηματίες στον επαγγελματικό τους χώρο.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :