Σάββατο, Ιουνίου 23, 2018

Στην τελετή υπογραφής της συμφωνίας της Aegean Airlines με την Airbus, για την ανανέωση του στόλου της, ο Γ. Χατζημάρκος


«Η μεγαλύτερη ιδιωτική επένδυση στη χώρα, συνιστά απτή απόδειξη εμπιστοσύνης στον ελληνικό τουρισμό. Με τα φτερά της, πετούν και τα νησιά μας»

Στην τελετή υπογραφής σύμβασης ανάμεσα στην Aegean Airlines και την Airbus, για την προμήθεια νέων αεροσκαφών τύπου A320neo, παρέστη σήμερα ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος.
Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην τεχνική βάση της Aegean Airlines στο «Ελ. Βενιζέλος», παρουσία του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης και Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Γιάννη Δραγασάκη, του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, της Προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Φώφης Γεννηματά και του Προέδρου του Ποταμιού, Σταύρου Θεοδωράκη.
Την σύμβαση προμήθειας  των νέων αεροσκαφών, που....
αποτελεί και την μεγαλύτερη ιδιωτική επένδυση στη χώρα, υπέγραψαν σήμερα ο Αντιπρόεδρος της Aegean, Ευτύχης Βασιλάκης  και ο CEO της Airbus,  Dr. Tom Enders.
Τα επόμενα χρόνια η Aegean θα αγοράσει έως και 42 αεροσκάφη τύπου Airbus, ξεκινώντας σήμερα από την επισημοποίηση της παραγγελίας των πρώτων 30 αεροσκαφών. Η ανανέωση του στόλου της, καθιστά την διαρκώς ανερχόμενη ελληνική αεροπορική εταιρεία, σε υπολογίσιμη δύναμη στον τομέα των διεθνών αερομεταφορών.
Το προσύμφωνο αφορά στην παραγγελία καταρχήν 30 αεροσκαφών, δύο τύπων της οικογένειας A320neo, (Α320neo & A321neo), με δικαίωμα προαίρεσης για 12  επιπλέον αεροσκάφη.
Μετά το πέρας της εκδήλωσης, ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος, δήλωσε:
"Η πιο απτή απόδειξη εμπιστοσύνης στον ελληνικό τουρισμό, είναι η επένδυση που ανακοινώθηκε και υπεγράφη σήμερα από την αεροπορική εταιρεία Aegean. Πολύ σημαντική ημέρα για την Ελλάδα, αφού η μεγαλύτερη, αυτή, ιδιωτική επένδυση στη χώρα, έρχεται όταν την έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ. Συγχαρητήρια στην Διοίκηση της Aegean. Με τα φτερά της, πετούν και τα νησιά μας"









Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :