Παρασκευή, Ιουνίου 01, 2018

Το 1ο Γυμνάσιο βράβευσε τους Παντελαίο και Νοϊμπάουερ [pics-vid]

Την τιμητική τους είχαν σήμερα το πρωί οι μαθητές του 1ου γυμνασίου Νάξου Νίκος Παντελαίος και Λενάρτ Νοϊμπάουερ  που τιμήθηκαν για τις εξαιρετικές διακρίσεις που είχαν στον αθλητισμό.

Στην πολύ όμορφη εκδήλωση που έλαβε χώρα στο αμφιθέατρο του 1ου Γυμνασίου, τιμήθηκαν όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στους σχολικούς αγώνες στα αθλήματα του Ποδοσφαίρου, του Μπάσκετ, του Βόλεϊ και του Στίβου.

Τις απονομές πραγματοποίησαν οι επίσημοι καλεσμένοι, Μητροπολίτης Παροναξίας κ.κ. Καλλίνικος, Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Μανόλης Μαργαρίτης  και .....
ο Πρόεδρος της Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Το τελευταίο μέρος της εκδήλωσης ήταν αφιερωμένο στους δύο μαθητές του σχολείου   Νίκο Παντελαίο και Λενάρτ Νοϊμπάουερ, που διέπρεψαν μέσα στη χρονιά.

Ο Νίκος Παντελαίος με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με τον ΠΑΣ Νάξου και την Μικτή ομάδα, με την οποία κατέκτησε την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και ο Λενάρτ Νοϊμπάουερ  για τα πολύ δυνατά πλασαρίσματα που έχει πετύχει σε ευρωπαϊκούς αγώνες και φυσικά την κατάκτηση της πρώτης θέσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Slalom στην ιστιοσανίδα.

Ο διευθυντής του 1ου Γυμνασίου κ. Στράτος Φουτάκογλου και οι υπεύθυνοι καθηγητές είχαν ετοιμάσει μία πολύ όμορφη εκδήλωση, με ζωντανή μουσική και μπουφέ που ήταν μία προσφορά της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου.

Βίντεο και φωτογραφίες από τις βραβεύσεις στο https://www.naxospress.gr/arthro/athlitika/1o-gymnasio-vraveyse-toys-pantelaio-kai-noimpaoyer-pics-vid
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :