Πέμπτη, Ιανουαρίου 21, 2010

Τελευταία νέα για την δίωξη του blogger “Νάξιος”

Η μήνυση είναι για κατηγορία πλημμεληματικού χαρακτήρα και όχι βεβαίως κακουργηματικού όπως “εκβίαση”.

Ο Νάξιος (κατά τη γνώμη μας) οφείλει να διευκρινήσει ότι ο τίτλος του άρθρου ήταν ανακριβής και δεν εννοούσε τον κύριο Ραγκούση ως φυσικό πρόσωπο αλλά γεγονότα που διαδραματίστηκαν επί δημαρχίας του. Αυτό για να είναι και αυτός εντάξει και να είμαστε ακριβοδίκαιοι σε αυτά που γράφουμε.

Από κει και πέρα: Διαπράχθηκαν αρκετά κακουργήματα και πλημμελήματα εις βάρος του φερόμενου ως διαχειριστή, από μηχανισμούς παρακρατικής λειτουργίας. Τα στοιχεία υπάρχουν ένα προς ένα και θα διατεθούν στον ίδιο εφ’ όσον το επιθυμεί.

Επιπλέον, η Google θα βρεθεί ενώπιον των ευθυνών της, υποθέτουμε ότι η google Ελλάς θα πρέπει να δώσει κάποιες απαντήσεις. Εάν η Ελληνική δικαιοσύνη δε μπορεί να τα βάλει με “μεγαθήρια”, υπάρχει και η Ευρώπη.

Αυτό δεν είναι θέμα που αφορά κάποιον blogger ξεχωριστά, αλλά το σύνολο των χρηστών διαδικτύου. Ήδη γίνεται η σχετική έρευνα και θα ενημερώσουμε για σχετικές πρωτοβουλίες.
Από olympia.gr

Απογοητεύοντας έτσι το γνωστό "τρωκτικό" που χθες και σήμερα, σε ρόλο εισαγγελέα καταφέρετε με αλλεπάλληλα δημοσιεύματα κατά του "Νάξιου" (Αποκάλυψε το οναμά του, την Δουλεία του, και τις κομματικές του προτιμήσεις)
Διαβάστε επίσης: Bloggers Καθάρματα!

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Εκφράζουμε την συμπαράστασή μας στον "Νάξιο" blogger. Aτή η τόσο δυνατή ξεκάθαρη αδέσμευτη φωνή του λαού που εντείνεται και θεριεύει συνεχώς δεν πρόκειται να σωπάσει μέχρι να βρεί δικαιοσύνη.

Ανώνυμος είπε...

ragousis