Πέμπτη, Ιανουαρίου 21, 2010

ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΥΠΕΣ

Βρήκαν επιτέλους την ευκαιρία που περίμεναν χρόνια κάποιοι για να επιτεθούν και να ρουφιανέψουν τον φιμωμένο bloger και τα blogs που εκφράζουν διαφορετική απ αυτούς άποψη, ρίχνοντας λάσπη και κατηγορώντας συμφέροντα και άλλες τέτοιες ηλιθιότητες πίσω απ αυτά.
Διαβάσαμε σήμερα στο "δημοκρατικότατο" blog, "fimotro" για εγκάθετους τύπου Γκέμπελς που προπαγανδίζουν κατά κάποιων, και ανυπόληπτα blogs που δεν τα διαβάζει κανένας.
Τότε αφού δεν τα διαβάζει κανείς όπως λέτε, γιατί σας ενοχλεί τόσο πολύ ο "Νάξιος" κύριοι και βγάλατε όλη την χολή σας βρίζοντάς αυτόν και πολλά άλλα blogs με ακατονόμαστα επίθετα?
Τον τελευταίο καιρό ο κόσμος προτιμά τα blogs και το διαδίκτυο για την ενημέρωση του αφού σύμφωνα με έρευνα κανένας δεν εμπιστεύεται την τηλεόραση.
Αυτό βέβαια έχει χαλάσει την "δουλεία" πολλών γιατί δεν μπορούν να δημαγωγήσουν πια με ψέματα και παραπληροφόρηση τον κόσμο.
Εμείς πιστεύουμε στην ελεύθερη έκφραση και δεν θα πέσουμε στο επίπεδο σας, να βρίσουμε, και να ρουφιανέψουμε κανένα, έχετε δείξει με τα άρθρα σας το ήθος και τον χαρακτήρα σας.




Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :