Πέμπτη, Ιανουαρίου 07, 2010

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ


Πολλοί αναρωτιούνται γιατί δεν γίνονται δημοψηφίσματα στην Ελλάδα
Γενικά οι πολιτικοί συχαίνονται τα δημοψηφίσματα, γιατί όπως είναι γνωστό, οι ηγέτες - ηγεμόνες, ακολουθούν επί αιώνες την θεωρία του Μακιαβέλι, άλλα πρέπει να γνωρίζει ο λαός και και άλλα να κάνουν αυτοί.
Το μεταναστευτικό είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα που θα πάρει χρόνια μέχρι να διευθετηθεί και χρειάζεται οπωσδήποτε η συμμετοχή του λαού στην επιλυσή του.
Η ιθαγένεια και το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι είναι το τελευταίο που θα έπρεπε να απασχολεί την κυβέρνηση, ενώ μένουν σοβαρότερα προβλήματα άλυτα όπως: υποδομές για να δεχθεί το κράτος τόσους ανθρώπους, Εγκληματικότητα, εργασιακό, Δημογραφικο,Κ.λ.π

"Ένα δημοψήφισμα έγινε πριν λίγα χρόνια για το σχέδιο ΑΝΑΝ και ο κόσμος ψήφισε αντίθετα σε αυτό που ήθελαν οι ηγέτες . Μετά στο προεκλογικό ντιμπειτ ο Γιωργάκη παραδέχθηκε ότι έκανε" λάθος "που προσπαθούσε να πείσει ότι το σχέδιο ήταν μοναδική ευκαιρία . Αν οι Έλληνες της Κύπρου είχαν ψηφίσει ΝΑΙ τώρα πρόεδρος σε όλη την Κύπρο θα ήταν Τούρκος. (Σύμφωνα με το σχέδιο ΑΝΑΝ κάθε δυο χρόνια)

Αυτός είναι ο λόγος που το δημοψήφισμα, όπως και όλα τα δημοψηφίσματα δεν στηρίζονται
από τα ΜΜΕ και τους πολιτικούς, ( οι μόνοι που αγωνίζονται είναι τα blogs)για να μην πάει η εξουσία στον λαό.

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :