Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012

Επίσκεψη του Γερμανού Περιφερειάρχη Νυρεμβέργης στη Νάξο

Τη Νάξο  επισκέφτηκε ομάδα Γερμανών με επικεφαλής τον περιφερειάρχη Νυρεμβέργης, κ. Gerhard Bauer, κατά το διήμερο 28 – 29 Οκτωβρίου. Τον κ. Gerhard Bauer συνόδευαν 4 τεχνικοί σε θέματα περιβάλλοντος και μία διερμηνέας. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρόσκλησης από τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, κ. Γιάννη Μαχαιρίδη, προκειμένου να εξετάσουν τρόπους αποκατάστασης του ενεργού Χ.Α.Δ.Α. στον Τίμιο Σταυρό.
     Η αντιπροσωπεία  επισκέφτηκε τον μοναδικό ενεργό  Χ.Α.Δ.Α. της Νάξου και...............
 ανενεργό Χ.Α.Δ.Α. στις Ρίκες του Φιλωτίου. Στη συνέχεια συναντήθηκαν με το δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, κ. Μανόλη Μαργαρίτη, για να εκφράσουν τις πρώτες εντυπώσεις τους από την αυτοψία τους στους χώρους απόθεσης απορριμμάτων. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι κκ. Τοτόμης Πρωτονοτάριος, Μανόλης Πολυκρέτης και Δημήτρης Λιανός, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου, κ. Γιώργος Γκούφας, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Στάθης Αγγελής και ο ειδικός συνεργάτης του δημάρχου, κ. Δημήτρης Τσούκλερης.
     Κατά τη  συζήτηση, ο κ. Gerhard Bauer έκανε μία εκτενή αναφορά στον τρόπο διαχείρισης των απορριμμάτων στην περιφέρειά του και μία σύντομη εκτίμηση για την αντιμετώπιση του προβλήματος και την αποκατάσταση του Χ.Α.Δ.Α. του Τιμίου Σταυρού. Ο δήμαρχος ενημέρωσε τους παριστάμενους για τις μέχρι τώρα ενέργειες του Δήμου σχετικά με το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων και τον προγραμματισμό των έργων, που αφορούν στην ολοκληρωμένη διαχείριση αυτών. Κλείνοντας την άτυπη συνάντηση, ο περιφερειάρχης Νυρεμβέργης προσκάλεσε τους εκπροσώπους του δήμου να επισκεφτούν την περιφέρειά του, ώστε να διαπιστώσουν τον τρόπο με τον οποίο έχουν εφαρμόσει εκεί τη διαχείριση των απορριμμάτων σε ευρεία κλίμακα.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

eistai gia lypisi

Ανώνυμος είπε...

Μου προκαλείτε αηδία όλοι σας.
Ενώ κανονικά δεν θα πρεπε.
Αλλά τι λέμε τώρα, παιδιά του συστήματος είστε και εσείς.