Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2012

Σεμινάριο Γαστρονομίας

Το Σωματείο Μαζικής  Εστίασης Νάξου και Μικρών Κυκλάδων «Φιλοξενία» ανακοινώνει την  πραγματοποίηση Σεμιναρίου με Θέμα:
 Ποιοτική  αναβάθμιση της γαστρονομίας στα  νησιά του Δήμου Νάξου και  Μικρών Κυκλάδων
Την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012 με Ώρα έναρξης: 17:30 Στις εγκαταστάσεις του Σωματείου Μαζικής Εστίασης Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, στον Περιφερειακό Χώρας Εγγαρών (λίγο πιο πάνω από το...........
Επιμελητήριο)
Εισηγητές:
  • ΔρΔημήτρης Κούτουλας (ειδικός σε θέματα τουριστικής ανάπτυξης και μάρκετινγκ, πανεπιστημιακός-συνεργάτηςτου Δήμου μας)
  • Γιάννης Γαβαλάς  (executive chef o οποίος έκανε γνωστή την κουζίνα από τις μικρές Κυκλάδες σε ολόκληρη τηνΕλλάδα)
  • Δημήτρης Παπαδόπουλος ( executive chef - επί σειρά ετών πρεσβευτής της Ναξιώτης γαστρονομίας)
Aφορά: Εστιάτορες, ξενοδόχους, εργαζομένους σε επιχειρήσεις εστίασης, παραγωγούς και εμπόρους τροφίμων και ποτών, όλους όσους ενδιαφέρονται να σταδιοδρομήσουν στο χώρο της εστίασης ή στον ξενοδοχειακό κλάδο

Θα καλύψει: Βελτίωση στην ποιότητα και στον τοπικό χαρακτήρα της κουζίνας που προσφέρει μια επιχείρηση εστίασης και αξιοποίησή της για καλύτερη προβολή και αύξηση των εσόδων. Συνήθη προβλήματα ως προς την ποιότητα της κουζίνας και την εξυπηρέτηση στις επιχειρήσεις εστίασης και πρακτικοί τρόποι αντιμετώπισής τους. Τρόποι ανάδειξης της τοπικότητας στη γαστρονομία. Τρόποι βελτίωσης του πρωινού. Καλύτερη αξιοποίηση των τοπικά παραγόμενων προϊόντων από τις επιχειρήσεις εστίασης και τα τουριστικά καταλύματα.

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :