Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012

Άξιος των περιστάσεων ο Πανναξιακός(ΦΩΤΟ)

Ιστορική στιγμή ήταν η σημερινή(χθες)   για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού καθώς υποδέχτηκε στο κλειστό γήπεδο της Νάξου την αντίστοιχη ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού για το προγραμματισμένο επίσημο φιλικό τους. Σε ένα κατάμεστο από κόσμο γήπεδο τα κορίτσια του Γιώργου Δερμάτη έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό πραγματοποιώντας παρά την ήττα με 0-3 σετ μια πολύ καλή εμφάνιση που ικανοποίησε τον κόσμο αλλά και το τεχνικό τιμ. Τα δείγματα ήταν θετικά από το  παιχνίδι και η απόδοση της γηπεδούχου ομάδας έδωσε μεγάλες ελπίδες για το μέλλον γενικά αλλά και ειδικά σχετικά με την πραγματοποίηση του........

στόχου του Πανναξιακού που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Α1. Η ομάδα του Ολυμπιακού έσπευσε να ευχαριστήσει τη διοίκηση του συλλόγου της Νάξου για την άριστη φιλοξενία που του έγινε καθώς και το θερμό κοινό του Νησιού που δεν παρέλειψε να στηρίξει μετά συνθήματα του και τις ερυθρόλευκες. Πριν την έναρξη του Παιχνιδιού πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις από την ομάδα του Πανναξιακού Α.Ο.Ν προς τον Ολυμπιακό, τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Μιχάλη Κουντούρη αλλά και τον τιμ μάνατζερ Νίκο Κατσιούρα καθώς οι ίδιες βραβεύσεις έγιναν και από τη μεριά της ΠΕΦΟ Νάξου.
Της Νάνση Χερουβείμ


Ο προπονητής του Ολυμπιακού Τέλης Σωτήρχος  μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε: «Ένα τεράστιο ευχαριστώ για την υποδοχή που μας επιφύλαξαν στην πανέμορφη και φιλόξενη Νάξο. Από τους ανθρώπους του Παναξιακού, της τοπικής αυτοδιοίκησης έως τους φιλάθλους μας,  που μας έκαναν να νιώσουμε σαν να αγωνιζόμαστε στον Πειραιά. Ελπίζω να τους ευχαριστήσαμε με την απόδοσή μας απέναντι σε μία ανταγωνιστική ομάδα την οποία εύχομαι να αντιμετωπίσουμε ξανά του χρόνου στο πρωτάθλημα της Α1».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν τα λόγια και της αρχηγού του Ολυμπιακού, Δήμητρας Γιακουμή: «Ότι και να πούμε θα είναι φτωχό μπροστά στην εντυπωσιακή υποδοχή και τη θερμή φιλοξενία του Παναξιακού και των φιλάθλων του Ολυμπιακού εδώ στο νησί. Πραγματικά χαρήκαμε τη συμμετοχή μας σε ένα παιχνίδι το οποίο ήταν γιορτή για το βόλεϊ αλλά και για τις δύο ομάδες. Το φιλικό παιχνίδι αγωνιστικά ήταν δυνατό και θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια των υποχρεώσεών μας. Εύχομαι στην ομάδα της Νάξου καλή πορεία στο πρωτάθλημα και να κατακτήσει την άνοδο για την Α1».

Ο πρόεδρος του Πανναξιακού, Γιάννης Βαλληνδράς, τόνισε: «Η ομάδα μας καταβάλει μία τεράστια προσπάθεια για να ανέβει στη μεγάλη κατηγορία του βόλεϊ γυναικών. Στο πλαίσιο της καλύτερης προετοιμασίας μας θέλαμε να διοργανώσουμε ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι. Οι περισσότεροι στη Νάξο είναι Ολυμπιακοί. Ο Ολυμπιακός στηρίζει την προσπάθειά μας και ελπίζουμε του χρόνου να τον φιλοξενήσουμε εκ νέου αλλά για επίσημο παιχνίδι στην Α1».

Τα σετ: 25-18, 25-12, 25-18
 Οι συνθέσεις:
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π :
Προπονητής: Τέλης Σωτήρχος
Κόνομι(Λ
), Μπλάνκο, Τένεβα, Λούκοβιτς, Χριστοδούλου, Κωνσταντίνου, Γιακουμή, Καβαθά, Τέζα

Πανναξιακός Α.Ο.Ν:Προπονητής: Γιώργος Δερμάτης
Κακουράτου(Λ), Λαγουδάκη, Εμμανουηλίδου, Καρπουζά, Χατζηνικολάου, Γκολφινοπούλου, Φάρκωνα, Μουντζουρίδου, Λαίου, Απειραννθίτου, Σέργη 

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :