Υποχρεωτική Υγειονομική Εκπαίδευση Επιχειρήσεων
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
«ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ»
ΕΚΠΛΗΡΩΣΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΦΕΤ (ΥΑ 14708, ΦΕΚ 1616 )
ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ - ΕΥΡΩΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ - ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ (Αριθμός Διαπίστευσης Εθνικού Κέντρου Πιστοποίησης : 4686-09)
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΟΜΗ ΕΛΛΑΔΑΣ: Σόλωνος 23 ΗΡΑΚΛΕΙΟ, T.Κ. 71409
ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ: 801 11 37 100 (αστική χρέωση), 2810 313773 FAX: 2810 328003
Στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου και ώρες 16:30-21:30 θα διοργανωθεί στη Νάξο το Πρόγραμμα Πιστοποίησης Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων για τις..........
επιχειρήσεις ή φορείς ιδιωτικού αλλά και δημόσιου τομέα του νομού Κυκλάδων που υποχρεούνται στην εκπαίδευση του προσωπικού εργασίας, ιδιοκτητών / υπεύθυνων, βάση της Νομοθεσίας και των Υγειονομικών Διατάξεων του ΕΦΕΤ ΥΑ 14708, ΦΕΚ 1616 (Προθεσμία συμμετοχής έως Τρίτη 28 Αυγούστου). Αφορά όλες τις επιχειρήσεις και φορείς ανεξαρτήτως μεγέθους που εμπλέκονται με οποιαδήποτε μορφή τροφίμων είτε στον τομέα της Παραγωγής ή Μεταποίησης ή Διακίνησης ή Διάθεσης/Πώλησης κτλ. Τα σεμινάρια προσφέρουν πολλαπλό όφελος για τις επιχειρήσεις/φορείς, εφόσον εκτός του ότι εκπληρώνονται οι βασικές Υγειονομικές Νομιμοποιητικές υποχρεώσεις τους, μπορούν ταυτόχρονα να χρησιμοποιήσουν τις Πιστοποιήσεις που λαμβάνουν και ως σημαντικό Ποιοτικό Επιχειρηματικό και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Συγκεκριμένα:
Βάση των Υγειονομικών Διατάξεων του ΕΦΕΤ ΥΑ 14708, ΦΕΚ 1616, μια επιχείρηση ή Φορέας, υποχρεούται να φροντίσει να συμμετέχει το Προσωπικό στο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Ασφάλειας και Υγιεινής Τροφίμων, ακόμη και αν έχει ως μοναδικό απασχολούμενο τον ιδιοκτήτη. Η Βασική αυτή υποχρέωση ελέγχεται κατά τις επιθεωρήσεις των ελεγκτικών φορέων, καθώς και με την εφαρμογή του νέου επικείμενου συστήματος «Διατροφικού Τειρεσία» του ΕΦΕΤ. Ο Ενδιάμεσος Φορέας Διαχείρισης και Υλοποίησης του Προγράμματος, και οι διαδικασίες Υλοποίησης, εντάσσονται στο πεδίο «Επαγγέλματα Υγείας και Πρόνοιας» με αριθμό Πιστοποίησης 4686-09 από το Εθνικό Κέντρο Πιστοποίησης. Επίσης, το Πρόγραμμα εντάσσεται στις προδιαγραφές της Κρατικά επιδοτούμενης Δράσης ΛΑΕΚ, και το κόστος δύναται να είναι Κρατικά επιδοτούμενο.
Η συμμετοχή στο Πρόγραμμα γίνεται με τηλεφωνική συμμετοχή μέσω απλών διαδικασιών.
Προθεσμία εκδήλωσης συμμετοχής έως Τρίτη 28 Αυγούστου
Πληροφορίες για συμμετοχή καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-20:30 και Σάββατο 9:00-14:30, στα τηλ.: 801 11 37 100 (αστική χρέωση), 2810313773 και στο email: info@eurodiapistefsi.com.
Υπεύθυνη Προγράμματος – Πληροφοριών : κα Λαμπρινουδάκη Μαρία
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
«ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ»
ΕΚΠΛΗΡΩΣΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΦΕΤ (ΥΑ 14708, ΦΕΚ 1616 )
ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ - ΕΥΡΩΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ - ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ (Αριθμός Διαπίστευσης Εθνικού Κέντρου Πιστοποίησης : 4686-09)
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΟΜΗ ΕΛΛΑΔΑΣ: Σόλωνος 23 ΗΡΑΚΛΕΙΟ, T.Κ. 71409
ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ: 801 11 37 100 (αστική χρέωση), 2810 313773 FAX: 2810 328003
Στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου και ώρες 16:30-21:30 θα διοργανωθεί στη Νάξο το Πρόγραμμα Πιστοποίησης Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων για τις..........
επιχειρήσεις ή φορείς ιδιωτικού αλλά και δημόσιου τομέα του νομού Κυκλάδων που υποχρεούνται στην εκπαίδευση του προσωπικού εργασίας, ιδιοκτητών / υπεύθυνων, βάση της Νομοθεσίας και των Υγειονομικών Διατάξεων του ΕΦΕΤ ΥΑ 14708, ΦΕΚ 1616 (Προθεσμία συμμετοχής έως Τρίτη 28 Αυγούστου). Αφορά όλες τις επιχειρήσεις και φορείς ανεξαρτήτως μεγέθους που εμπλέκονται με οποιαδήποτε μορφή τροφίμων είτε στον τομέα της Παραγωγής ή Μεταποίησης ή Διακίνησης ή Διάθεσης/Πώλησης κτλ. Τα σεμινάρια προσφέρουν πολλαπλό όφελος για τις επιχειρήσεις/φορείς, εφόσον εκτός του ότι εκπληρώνονται οι βασικές Υγειονομικές Νομιμοποιητικές υποχρεώσεις τους, μπορούν ταυτόχρονα να χρησιμοποιήσουν τις Πιστοποιήσεις που λαμβάνουν και ως σημαντικό Ποιοτικό Επιχειρηματικό και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Συγκεκριμένα:
Βάση των Υγειονομικών Διατάξεων του ΕΦΕΤ ΥΑ 14708, ΦΕΚ 1616, μια επιχείρηση ή Φορέας, υποχρεούται να φροντίσει να συμμετέχει το Προσωπικό στο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Ασφάλειας και Υγιεινής Τροφίμων, ακόμη και αν έχει ως μοναδικό απασχολούμενο τον ιδιοκτήτη. Η Βασική αυτή υποχρέωση ελέγχεται κατά τις επιθεωρήσεις των ελεγκτικών φορέων, καθώς και με την εφαρμογή του νέου επικείμενου συστήματος «Διατροφικού Τειρεσία» του ΕΦΕΤ. Ο Ενδιάμεσος Φορέας Διαχείρισης και Υλοποίησης του Προγράμματος, και οι διαδικασίες Υλοποίησης, εντάσσονται στο πεδίο «Επαγγέλματα Υγείας και Πρόνοιας» με αριθμό Πιστοποίησης 4686-09 από το Εθνικό Κέντρο Πιστοποίησης. Επίσης, το Πρόγραμμα εντάσσεται στις προδιαγραφές της Κρατικά επιδοτούμενης Δράσης ΛΑΕΚ, και το κόστος δύναται να είναι Κρατικά επιδοτούμενο.
Η συμμετοχή στο Πρόγραμμα γίνεται με τηλεφωνική συμμετοχή μέσω απλών διαδικασιών.
Προθεσμία εκδήλωσης συμμετοχής έως Τρίτη 28 Αυγούστου
Πληροφορίες για συμμετοχή καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-20:30 και Σάββατο 9:00-14:30, στα τηλ.: 801 11 37 100 (αστική χρέωση), 2810313773 και στο email: info@eurodiapistefsi.com.
Υπεύθυνη Προγράμματος – Πληροφοριών : κα Λαμπρινουδάκη Μαρία
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου