Παρασκευή, Αυγούστου 10, 2012

Aναβάλλεται η μουσική εκδήλωση του πολιτιστικού συλλόγου Μελάνων Νάξου «ΚΟΥΡΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ»


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Ο πολιτιστικός σύλλογος Μελάνων Νάξου «ΚΟΥΡΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ» θέλει να ενημερώσει τα κοινό ότι αναβάλει τον προγραμματισμένο, για το Σάββατο 11 Αυγούστου 2012, μεγάλο καλοκαιρινό χορό λόγο αθέτησης της συμφωνίας ενός μουσικού με το σύλλογο. Η όποια προσπάθεια αντικατάστασης του μουσικού την τελευταία στιγμή ήταν αδύνατη (αφού οι περισσότεροι  σύλλογοι της Νάξου διοργανώνουν το χορό τους εκείνη την....
ημερομηνία). Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη από όσους είχαν προγραμματίσει να μας τιμήσουν την ημέρα αυτή. Γίνεται προσπάθεια να πραγματοποιηθεί ο χορός του συλλόγου άλλη ημερομηνία και όταν θα είμαστε έτοιμοι θα σας ενημερώσουμε με νέα ανακοίνωση.
 Για το Δ.Σ. Η Πρόεδρος
  (Στέλλα Τουλούπη)

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο :

Ειδήσεις είπε...

Έρευνες και στη Νάξο για τον εντοπισμό των δραστών
Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές και οι λιμενικές Αρχές για τον εντοπισμό των τεσσάρων δραστών που σήμερα το πρωί, στις 08:20 συγκεκριμένα, μπήκαν στην ALPHA BANK στη Νάουσα της Πάρου. Σύμφωνα με τις τελευταίες ειδήσεις που δεν έχουν διευκρινιστεί, οι αστυνομικοί και οι λιμενικοί κάνουν έρευνες και στη Νάξο, καθώς, πριν από λίγη ώρα βρέθηκε σκάφος πρόχειρα αφημένο στο λιμάνι.
http://www.rodacino.gr/article.jsf?id=327FDAC8ABE76344C8A7A3EB35D28A59&at=1