Τρίτη, 14 Αυγούστου 2012

Η λίστα με τα 23 λιμάνια που αποκρατικοποιούνται

Μεταφορά στο ΤΑΙΠΕΔ του δικαιώματος παραχώρησης σε τρίτους συμβάσεων εκμετάλλευσης 23 λιμένων
Στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) μεταφέρεται, με απόφαση της Διϋπουργικής Επιτροπής Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων, το δικαίωμα παραχώρησης σε τρίτους -μέσω συμβάσεων παραχώρησης- κάθε δικαιώματος χρήσης, διοίκησης, διαχείρισης και εκμετάλλευσης 23 λιμένων και τουριστικών λιμένων, ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών.
 Πρόκειται για λιμένες και τουριστικούς λιμένες σε:
Ζάκυνθο, Κατάκολο, Τούρλο Μυκόνου, Χίο, Πύλο Μεσσηνίας, Νέα........ Επίδαυρο, Γλυφάδα, Πόρο, Σκιάθο, Σκύρο, Αγ. Νικόλαο Κρήτης, Ιτέα Φωκίδος, Καλαμαριά (Αρετσού), Κω, Άλιμο, Ύδρα, Ρέθυμνο, Ρόδο (Ακαντιά και Μανδράκι), Σούδα και Αργοστόλι.

Μέχρι την ανάληψη των σχετικών υποχρεώσεων από τον ιδιώτη, έχει προβλεφθεί τα δικαιώματα χρήσης, διοίκησης, συνήθους διαχείρισης και εκμετάλλευσης των συγκεκριμένων λιμένων να συνεχίσουν να ασκούνται από τους φορείς που τα ασκούν μέχρι την έναρξη ισχύος της συμβάσεως παραχώρησης.

Πηγή http://www.newsit.gr/
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥΛΑΤΕ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ, ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΔΕΚΟ ΕΛΤΑ ΔΕΗ,ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΞΕΚΩΛΙΑΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ,ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΑΝΕ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΣ ΤΗ ΦΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΤΩΡΑ.
ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΩΛΟ ΜΑΣ , ΑΡΧΙΔΙΑ. ΝΑ ΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝΕ ΒΑΖΟΥΝΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΝΕΤΕ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΚΡΟΦΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΙ