Τρίτη, Αυγούστου 14, 2012

Beach Volley με πολλά ''bit'' στη Μικρή Βίγλα.(βίντεο)


Αναβάθμιση και απόλυτη επιτυχία είναι οι δύο λέξεις που θα μπορούσαν να χαρακτηρίσουν το ''τουρνουά Beach Volley 2012'', που ολοκληρώθηκε χθες στη παραλία της Μικρής Βίγλας Νάξου.
Το Σωματείο Επαγγελματιών Τουρισμού Μικρής Βίγλας, διοργάνωσε μια άρτια «γιορτή» του Beach Volley. Οι συμμετοχές αρκετές και ποιοτικές, ο κόσμος που παρακολούθησε τους αγώνες ξεπέρασε ακόμα και τις προσδοκίες των διοργανωτών, άλλωστε μετά το τέλος του τουρνουά άπαντες (παίχτες & θεατές) δήλωσαν ικανοποιημένοι, αφού πέρασαν δύο πολύ διασκεδαστικές ημέρες στην φιλόξενη Μικρή Βίγλα, όπου κάτω από τον καυτό Αυγουστιάτικο ήλιο, υπό τους ρυθμούς της μουσικής από το ''N M Club'', χόρτασαν Beach Volley, συνοδευόμενο από πολλά happenings.
Λάμψη κουρνέτα.
Παραπάνω λάμψη προσέδωσε η παρουσία του Βασίλη Κουρνέτα, ο οποίος μαζί με την Γιάννα Μάρκου, τη Νάντια Μαύρου και τον Αλέξη Μπισμπίκα πρόσφεραν στους θεατές πλούσιο θέαμα σε αγώνα επίδειξης, που......
έγινε κατά την 1η ημέρα του τουρνουά.
Τα ζευγάρια
Μπισμπίκας-Μουτουσίδης, Παλαιολόγος-Πάπιτσης, Σουσούνης-Κατσικολιάς, Πρίντεζης-Βελέντζας, Ματέο-Τζόρτο, Σαλτερής-Κουσιτσάνος, Μανωλάς-Κοντόπουλος, Αποστολίδης-Μαρκόπουλος, Gabrisis-Salvo, Μουστάκη-Γκόλια, Μάρκου-Μαύρου, αδελφές Οικονομοπούλου (Φανή & Μαργαρίτα).
Τελικός Γυναικών.
Το ζευγάρι των: Γιάννα Μάρκου και Νάντιας Μαύρου (πρώην παίχτριες Πανναξιακού ΑΟΝ) πήραν την 1η θέση απέναντι στις αδελφές Οικονομοπούλου, αφού στον τελικό νίκησαν με 2-0 σετ (21-13, 21-13).
Τελικά Ανδρών.
Νικητές της 1ης θέσης ήταν το ζευγάρι των Συριανών, Πρίντεζη-Βελέντζα, οι οποίοι νίκησαν στον τελικό τους, Μπισμπίκα-Μουτουσίδη με 2-1 σετ (15-21, 21-12, 15-6). Είχε προηγηθεί ο μικρός τελικός, όπου οι: Παλαιολόγος-Πάπιτσης επικράτησαν των: Μανωλά-Κοντόπουλου με 2-0 σετ (21-15, 21-13).
Διαιτητές αγώνων: Νικολοπούλου Χρύσα, Καρατάσος Θεόδωρος, Κατσικολιάς Κώστας.
Σιγουριά για την υγεία των αθλητών αποτέλεσε η παρουσία του φυσικοθεραπευτή των ''Πανελληνίων Master'' Γιώργου Γρατσία.
Μετά τη λήξη του τουρνουά, ακολούθησαν οι απονομές και η παραλαβή των πλούσιων δώρων από τους νικητές. Το ραντεβού της επόμενης χρονιάς κλείστηκε από όλους, με το άξιο Σωματείο Επαγγελματιών Τουρισμού Μικρής Βίγλας, που τα τελευταία χρόνια έχει αναβαθμίσει σημαντικά τον υπέροχο τόπο της Μικρής Βίγλας, να δίνει υποσχέσεις για ακόμα καλύτερη διοργάνωση. Ραντεβού λοιπόν του χρόνου. 
Σπύρος Μάκαρης sportcyclades.gr
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

mora! pola mora! pexte

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΙΜΕΣ ΠΩΣ ΠΑΜΕ? ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ.