Κυριακή, Αυγούστου 12, 2012

"Αν ήταν το παιδί του κ. Τσίπρα στη θέση της κόρη μου, ποιά θα ήταν η θέση του για τους μετανάστες;"

Η μητέρα της 15χρονης «ξεσπά» για όσους υποστηρίζουν τον Πακιστανό! 
H μητέρα της 15χρονης που κακοποιήθηκε βάναυσα από τον νεαρό Πακιστανό και τώρα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στην εντατική μονάδα του Αττικού Νοσοκομείου, στη χειμαρρώδη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» αγωνιά, ξεσπά και μιλά έξω από τα δόντια για όλους και για όλα.
Έχει κάνει το νοσοκομείο δεύτερο σπίτι της. Καθισμένη έξω από την πόρτα της ΜΕΘ περιμένει μια ευχάριστη είδηση από τους γιατρούς, ένα θετικό σημάδι που θα δείξει ότι η 15χρονη κόρη της θα τα καταφέρει.
«Εαν μου έλεγαν να αφήσουν αυτόν τον άνθρωπο ελεύθερο με αντάλλαγμα να............... σηκωθεί όρθια η Μυρτώ και να περπατήσει θα συμφωνούσα αμέσως, αρκεί να μην πάθει το ίδιο κάποιο άλλο παιδί» εξομολογείται στο «Πρώτο Θέμα» η Μαρία Κοτρώτσου η οποία νιώθει ικανοποίηση για τη σύλληψη του δράστη αλλά θυμό για τα σχόλια που έγιναν από κάποιους ότι ο Πακιστανός ήταν το… καλό παιδί
«Πώς το ξέρουν ότι αυτός ο άνθρωπος είναι καλό παιδί με τόσο κακό που έκανε στην κόρη μου; Άκουσα μια γυναίκα να λέει ότι βάζει και το χέρι της στη φωτιά ότι είναι καλό παιδί. Τα λέει αυτά γιατί δεν χτύπησε ούτε βίασε το δικό της παιδί».
Η Μαρία Κοτρώτσου δεν υπήρξε όπως λέει ποτέ ρατσίστρια. Ούτε όπως επισημαίνει θέλει να παρεξηγηθούν τα λόγια της. Και στέλνει το δικό της μήνυμα στους εκπροσώπους των κομμάτων που τάσσονται κατά της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς» για τον εντοπισμό των παράνομων μεταναστών.
«Μιλούν εκ του ασφαλούς γιατί ως βουλευτές έχουν ασφάλεια και δεν έχουν να φοβηθούν για τα παιδιά τους. Αν ήταν το παιδί π.χ του κ. Τσίπρα στη θέση της κόρη μου, ποιά θα ήταν η θέση του για τους μετανάστες;
Όμως δεν έχει νιώσει τον κίνδυνο δίπλα του και δεν θα τον νιώσει ποτέ. Δεν είμαι κατά του Τσίπρα αλλά σε μερικά πράγματα άλλο Τσίπρα και άλλο…τσίπα».

http://troktiko.eu/

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :