Πέμπτη, Αυγούστου 09, 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΟΔΕ ΣΕ ΜΑΧΑΙΡΙΔΗ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΑΜΑΤΕΥΤΑΔΕΣ - «Άλλη καμιά δεν γέννησε μόνο η Μαριώ τον Γιάννη»

                                 «Άλλη καμιά δεν γέννησε μόνο η Μαριώ τον Γιάννη.»

«Κι αλευρωμένος να ‘ναι ο ποντικός, η γάτα τον γνωρίζει.»


       Σχόλιο της ΝΟ.ΔΕ. Δωδεκανήσου για τις δηλώσεις αυτοπροβολής και έπαρσης του κ Μαχαιρίδη.
       Οι δηλώσεις Μαχαιρίδη συνιστούν δημόσια ομολογία για το ρόλο του ως πραματευτή της αγωνίας, του πόνου και των αναγκών των πολιτών έναντι δημόσιων αξιωμάτων και ψήφων.

       Δυσκολευόμαστε να παρακολουθήσουμε το παραλήρημα του νυν Περιφερειάρχη, μελλοντικού υποψηφίου Δημάρχου Ρόδου και........
εσαεί κρατικοδίαιτου.
Ένας άνθρωπος που υπερηφανεύεται για το σύστημά του, που οι πολίτες αποδοκίμασαν και καταδίκασαν αμετάκλητα, είναι και αμετανόητος και αλαζόνας.
Είναι αδιανόητο άλλωστε κάποιος να κομπάζει για το ρόλο του ως πολιτικού πραματευτή που του χτυπούν την πόρτα, απλά και μόνο γιατί έτσιεξαργυρώνει επικοινωνιακά και ψηφοθηρικά την αγωνία και τις ανάγκες των πολιτών.
Αντί λοιπόν να χαίρεται του συνιστούμε να ζητήσει συγγνώμη για τον γραφειοκρατικό και αναποτελεσματικό διοικητικό μηχανισμό που το σύστημα και ο ίδιος δόμησε, για να οδηγεί τους πολίτες στους πάγκους κάθε λογής μικροπολιτικών πραματευτάδων.
Μέχρι πρότινος ο κ. Μαχαιρίδης θεωρούσε ότι ήταν στο απυρόβλητο. Το καθεστώς αυτό τελείωσε και να το πάρει απόφαση. Η δυσανεξία του στην κριτική, είναι φανερή και τον οδηγεί σε επικοινωνιακά αυτογκόλ.
Επί της ουσίας βέβαια δεν απαντά τίποτα ο Περιφερειάρχης που έχει αυτόχρησθεί ισόβιος ύπατος της Δωδεκανήσου και μελλοντικός σωτήρας του Δήμου Ρόδου.
Γιατί εμείς μιλήσαμε με στοιχεία και νούμερα.
Η κυβέρνηση και ο Υπουργός κ. Βρούτσης δίνουν τιτάνιο αγώνα για να διατηρήσουν και να συντηρήσουν τις κοινωνικές δομές που άφησαν ανοχύρωτες ο κ. Μαχαιρίδης και το σύστημά του. Αυτό το σύστημα που επέβαλε τον Καλλικράτη, για να ελέγξει κομματικά δήμους και περιφέρειες και μετατρέπεται σε θηλιά στο λαιμό της αυτοδιοίκησης.
Για το λόγο αυτό εάν διαθέτει ίχνος αυτοκριτικής για τον Καλλικράτη, οφείλει είτε να συμπεριλάβει τον εαυτό του σε όσους κοιμόντουσαν τον ύπνο του δικαίου είτε σε εκείνους που στήριζαν συνειδητά τις μεθοδεύσεις και το έκτρωμα Ραγκούση
Ο κ. Μαχαιρίδης το μόνο που ήξερε να κάνει πολύ καλά ήταν να παραπλανά, γι’ αυτό και κατέχει επαξίως τον τίτλο του μεγαλύτερου λαϊκιστή που πέρασε ποτέ από τα Δωδεκάνησα. Αυτό όμως που οι δημοσκόποι και η αυλή του δεν του αποκαλύπτουν, είναι ότι πέρα από τη ΝΟΔΕ όλοι οι πολίτες έχουν καταλάβει το διαχρονικό του ρόλο στην αποδυνάμωση της Δωδεκανήσου.
Ο ''διάλογος'' μαζί του θα συνεχιστεί, αν τον αντέχει φυσικά.
Και θα ενημερωθούν οι πολίτες για όλα. Και όταν λέμε όλα το εννοούμε….

2

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :