
Συγκεκριμένα, το Παρίσι προειδοποιεί τούς Γάλλους πολίτες που ταξιδεύουν στη Βρετανία να είναι πολύ προσεκτικοί, εξαιτίας του υψηλού κινδύνου τρομοκρατικού χτυπήματος στη χώρα.
Στο μεταξύ, στόχος επίθεσης με ρουκέτα έγινε το πρωί της Τετάρτης αυτοκίνητο της Βρετανικής Διπλωματικής Αποστολής στην.... Υεμένη, ευτυχώς χωρίς να υπάρξουν θύματα.
Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Κυριακή (3/10), οι ΗΠΑ και η Βρετανία προειδοποίησαν τους πολίτες τους για πιθανές επιθέσεις της «Αλ Κάιντα» στην Ευρώπη.
Ήδη το Λονδίνο αύξησε το επίπεδο κινδύνου τρομοκρατικής επίθεσης στο «υψηλό» από «γενικό» προς όσους ταξιδεύουν στη Γερμανία και τη Γαλλία, ενώ στο βρετανικό έδαφος το επίπεδο κινδύνου παραμένει «σοβαρό».
Στο Βερολίνο, ο υπουργός Εσωτερικών Τόμας ντε Μαϊζίερ, δήλωσε την Τετάρτη μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό «Deutschlandfunk», ότι δεν βλέπει να υπάρχουν ενδείξεις για σχεδιαζόμενη τρομοκρατική επίθεση στη Γερμανία, παρότι η χώρα γενικώς αποτελεί στόχο.
Β.Κ.Από sport-fm.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου