Πέμπτη, Οκτωβρίου 28, 2010

Επίσκεψη Ν. Μαράκη σε Απόλλωνα-Σκαδό-Κεραμωτή-Κορωνίδα

Συνεχίζοντας την πετυχημένη περιοδεία του ο Δήμαρχος Νάξου και υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Νίκος Μαράκης, επισκέφθηκε χθες τον Απόλλωνα, το Σκαδό, την Κεραμωτή, και την Κορωνίδα. Οι κάτοικοι των περιοχών έθεσαν καίρια ερωτήματα για το μέλλον της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στον ίδιο και τους συνεργάτες-υποψήφιούς του.
Ο κ. Μαράκης, δεν παρέλειψε να αναφέρει την τεράστια σημασία του Καλλικράτη στην αυτοδιοίκηση, τονίζοντας ωστόσο το γεγονός πως πρέπει οι πολίτες να καταλάβουν πως μόνο με ομοψυχία μπορούμε να πετύχουμε την άμεση ανάπτυξη και αναβάθμιση του νησιού, τόσο σε τουριστικό όσο και σε παραγωγικό επίπεδο.
Στον Απόλλωνα ο κ. Μαράκης αφουγκράστηκε τα προβλήματα της μικρής αυτής κοινωνίας, η οποία όμως αποτελεί σταθμό για το...... νησί της Νάξου, εφόσον τουριστικά μπορεί να εκτιναχθεί με την αναβάθμιση του ιστορικού Κάστρου καθώς και την ανάπλαση της περιοχής του Κούρου. Επίσης έγινε λόγος για ουσιαστικές λύσεις όσον αφορά τις συγκοινωνίες, τον φωτισμό, την πρόσβαση στις παραλίες, το πάρκινγκ, καθώς και τα δύο μεγάλα προβλήματα της περιοχής, τον βιολογικό και την ανάπλαση του λιμανιού.

Στο Σκαδό ήρθε σε επαφή με τον πρόεδρο και τα τοπικά στελέχη, τα οποία δήλωσαν την συμπαράστασή τους στον αγώνα του πολυνησιακού δήμου.

Στην Κεραμωτή τέθηκαν θέματα ουσίας που θα δώσουν πνοή στην ορεινή Νάξο, όπως η διάνοιξη του δρόμου Κεραμωτής-Κυνιδάρου (Καδή), καθώς επίσης το μονοπάτι που οδηγεί από την γραφική Κεραμωτή στον καταρράκτη, τον οποίο και επισκέπτονται εκατοντάδες τουρίστες τη θερινή σεζόν.

Στην Κορωνίδα τονίστηκε από τους παρευρισκομένους κατοίκους το γεγονός πως μόνο ένας Δήμαρχος με μεγάλη εμπειρία μπορεί να καταφέρει έργα ουσίας και να μην μένει σε πειραματισμούς. Τα προβλήματα των ορεινών περιοχών χρειάζονται δραστικές λύσεις και ανθρώπους με πυγμή και τεράστια δυναμική στο χώρο.

Την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010, στις 19:00, ο κ. Μαράκης θα επισκεφθεί το Γαλανάδο, στις 20:15 τις Τρίποδες και στις 21:30 το Σαγκρί.

Από το Γραφείο Τύπου
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ .ΗΡΕΜΑ. ΤΟΣΗ ΠΡΟΒΟΛΗ,ΚΑΡΤΕΣ,ΦΥΛΛΑΔΙΑ,ΠΟΡΤ-ΠΟΡΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ,ΗΡΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΚΙΖΕΣΤΕ; ΣΚΕΦΤΕΣΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ;ΝΡΕΠΕΣΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΕΙΤΕ; Η ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ; ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΩΡΕ ΑΜΑ ΒΓΟΥΜΕ ΔΕ ΠΑ ΝΑ ΛΕΣ ΕΣΥ... ΑΝΑΦΟΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ?

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΦΩΤΗ,ΑΜΑ ΒΓΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ.