Σάββατο, Οκτωβρίου 30, 2010

Επίσκεψη Ν. Μαράκη σε Γαλανάδο-Βίβλο-Σαγκρί

Με τη φράση « Δεν χρειάζονται πειράματα στον Νεοσύστατο Δήμο» ο Δήμαρχος Νάξου και υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Νίκος Μαράκης, άνοιξε την ομιλία του με τους παρευρισκόμενους κατοίκους στο Γαλανάδο χθες το απόγευμα.
Αναφερόμενος στο πλαίσιο λειτουργίας του πολυνησιακού δήμου ο κ. Μαράκης δήλωσε μεταξύ άλλων πως στην εύρυθμη και ομαλή λειτουργία του δήμου χρειάζονται Αυτοδιοικητικοί με εμπειρία, τονίζοντας χαρακτηριστικά την..... φράση: «Την Επιστήμη της Αυτοδιοίκησης την σπουδάζεις μέσα σ’ αυτήν».
Στη Βίβλο ο κ. Μαράκης έγινε δεκτός με μεγάλο ενθουσιασμό, τον οποίο και ο ίδιος ανταπέδωσε δηλώνοντας την ευαισθησία και την αγάπη που αισθάνεται για την συγκεκριμένη περιοχή.
Την ίδια ένθερμη υποδοχή αντιμετώπισε και στο Σαγκρί όπου και ολοκλήρωσε την χθεσινή περιοδεία του.
Την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010, στις 19:00, ο κ. Μαράκης θα επισκεφθεί τα Αγγίδια, στις 20:00 την Ποταμιά και στις 21:30 τις Μέλανες.
Από το Γραφείο Τύπου
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

5 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ολο οι ιδιοι και οι ιδιοι.αγγελης σοφικιτης ,πιτταρας,βιτζηλαιοι,κοντοπιδης,τσακωνιατης,τσαγγλης,ρε να κι ο λαζαρος. ε ρε πως ξεχνιουνταο ολα. δηλαδη πανε στα καφενεια οι υποψηφιοι και κοσμος μηδεν.λιγες εμειναν.

Ανώνυμος είπε...

καθε 4 χρονια ερχονται και μας χτυπανε τη πλατη....τα ιδια και τα ιδια οι βοσκοι ξυπνησανε ρεεεε ξυπνηστε και εσεις

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ Ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΕΓΙΝΕ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΑΚΗ?
Ε ΡΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ!
ΩΡΑΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΕΧΕΤΕ ΡΕ!

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΖΑΡΕ ΚΙ ΕΣΥ ΟΡΝΤΙΝΑΤΣΑ ΤΟΥ ΜΑΡΑΚΗ? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ,ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕ ΞΕΡΟΥΝ,ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΣΗΜΟΥ "ΜΑΝΟΛΙΤΟ".ΤΥΧΑΙΟ, ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΥΠΩΣΑΝΕ ΑΦΙΣΕΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΤΟΝΩΣΟΥΝΕ ΤΟ ΗΘΙΚΟ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥ ΤΟΤΕ? ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΠΑΙΔΙΑ. ΦΑΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.