Σάββατο, Οκτωβρίου 16, 2010

Στην κορυφή ο Πανναξιακός

Αποστολή εξετελέσθει για τον Πανναξιακό, που νίκησε την αξιόμαχη ομάδα του Ανδριακού με σκορ 2-1, και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι παίκτες του Στέφανου Μειμάρογλου χωρίς να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης, προηγήθηκαν με 2-0 στο 46', είχαν τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού μέχρι το 77', αλλά το γκολ του Ανδριακού στο 80', έκανε το παιχνίδι ντέρμπι ! Το παιχνίδι τελικά τελείωσε με 2-1, και οι Ναξιώτες με αυτό το τρίποντο έφθασαν τους 9 βαθμούς, και περιμένουν το αυριανό παιχνίδι του Πανθηραικού με τον Μαρπησσαικό, για να δουν αν θα έχουν και πάλι συγκάτοικους τους Σαντορινιούς ή αν η ομάδα της Πάρου καταφέρει να κάνει την ζημιά.
Στο αγωνιστικό, μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο 20λεπτο, ο Πανναξιακός έχασε την πρώτη ευκαιρία του στο 25' όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ από αριστερά του Πολυκρέτη, ο Βασαλάκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Στυλιανού. Στο 42' ο εξαιρετικός σήμερα Γ. Κατσάνης έκανε την κούρσα από δεξιά έβγαλε την σέντρα και ο Σουσούνης με κεφαλιά έκανε το 1-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια για τον Πανναξιακό, αφού λίγα δευτερόλεπτα μετά την σέντρα και πάλι ο Γ. Κατσάνης με έξοχη σέντρα έψαξε τον Σουσούνη, ο ''killer'' ήταν εκεί και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο Γ της εστίας του Ανδριακού κάνοντας το 2-0. Από το σημείο αυτό και μετά,ο Πανναξιακός έλεγχε το παιχνίδι και μέχρι το 77' δεν απειλήθηκε από τους φιλοξενουμένους που δεν πάτησαν καν περιοχή. Σε αυτό το σημείο (77') ο Κοντός μπήκε μόνος από αριστερά στην περιοχή του Πανναξιακού αλλά το γύρισμα του προς τα καρέ, βρήκε σε ετοιμότητα τον Τζιόλο που μπλόκαρε. 3 λεπτά μετά (80'), οι παίκτες του Ανδριακού κέρδισαν φάουλ έξω από την περιοχή των γηπεδούχων. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ε. Ζαννάκης, που με αριστοτεχνικό τρόπο έστειλε την μπάλα στο Γ της εστίας του Πανναξιακού, αφήνοντας ''άγαλμα' τον Τζιόλο γράφοντας το 2-1. Κάπου εκεί, οι παίχτες του Ανδριακού πίστεψαν πως μπορούσαν κάτι παραπάνω, ανέβηκαν, πίεσαν, αλλά ο χρόνος δεν ήταν πολύς. Το σκορ δεν άλλαξε, ο Πανναξιακός έβαλε άλλους 3 πόντους στο σακούλι, και την επόμενη αγωνιστική πάει στην Πάρο για να αντιμετωπίσει τον Α.Ο. σε μια έδρα που πέρυσι σε δυο αγώνες δεν κατάφερε να γευθεί τη χαρά της νίκης.
Κορυφαίοι απ' τον Πανναξιακό οι Τζιόλος (στην πρώτη του εμφάνιση ως βασικός), Γ. Κατσάνης που εκτός απ' τις δυο ασίστ αποτέλεσε μόνιμη πηγή κινδύνων από δεξιά, και Σουσούνης που σκοράρει και φέτος ακατάπαυστα!
Σοβαρή και πειθαρχημένη η ομάδα του Ανδριακού, ''έπαιξε στα ίσα' τον Πανναξιακό, και τελικά έχασε το ματς στις λεπτομέρειες
Χωρίς λάθη η διαιτησία των Μαραγκού, Αρμακόλα, Ρούσσου
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ - Τζιόλος, Γ. Κατσάνης, Σφυροερας (Στρατούρης), Χαμηλοθώρης, Ν. Κατσάνης, Γρηγορόπουλος, Μουμπάρακ (Μασούρας), Πολυκρέτης (Βιλλαντώνης), Σουσούνης, Αγγελής, Βασαλάκης.
ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ - Στυλιανός, Μένο, Μπένας, Κοντομάρκος, Κριτής, Ε. Ζαννάκης, Γλυνός, Καραβοκύρης, Κοντός, Κουλούρης, Γ. Ζαννάκης.
Β.Κ. Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :