Πέμπτη, Οκτωβρίου 28, 2010

Πτητικό μέσο διακομηδής ασθενών ζητά ο Σύνδεσμος Φίλων Παναθηναϊκού Ναξού

Ευχάριστα εξέπληξε όλους τους κατοίκους της Νάξου η ανακοίνωση - πρόταση που εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φίλων Παναθηναϊκού Ναξού.
Είναι η πρώτη φορά, απ όσο τουλάχιστον εμείς γνωρίζουμε, που ένας τοπικός φορέας ζητά επίσημα την απόκτηση πτητικού μέσου διακομιδής ασθενών αναδεικνύοντας έτσι ένα τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας. Οι φίλοι του τριφυλλιού δείχνοντας την κοινωνική τους ευαισθησία, και την ανησυχία τους για την ποιότητα της ζωής των κατοίκων του νησιού, προσφέρουν ακόμα και χρήματα για τον ιερό αυτόν σκοπό. Στο παρελθόν έχουν γίνει πολλές συζητήσεις, καφενειακού χαρακτήρα, από αιρετούς και μη γι' αυτό το θέμα χωρίς όμως να υπάρξει κάποια ουσιαστική προσπάθεια. Εμείς στο άρθρο μας για τον τραυματισμό του μαθητή, πριν ένα μήνα, αλλά και σε παλαιότερο άρθρο είχαμε επισημάνει το πρόβλημα των διακομηδών και την ανάγκη αγοράς πτητικού μέσου. Συγχαρητήρια στο ΔΣ του συνδέσμου και σε όλους όσους συμμετείχαν σ' αυτήν την κίνηση, και ελπίζουμε στο μέλλον να αυξηθούν οι φωνές ούτως ώστε το όνειρο να γίνει πραγματικότητα. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

"Με αφορµή ένα τραγικό περιστατικό που βίωσε πρόσφατα ένα µέλος του συνδέσµου µας, θέλουµε να απευθυνθούµε στους αρµοδίους τοπικούς Φορείς, στους επικεφαλείς των συνδυασµών, των επικείµενων δηµοτικών εκλογών αλλά και σε κάθε συµπολίτη µας ξεχωριστά, για ένα θέµα που αφορά όλους µας και έπρεπε να έχει λυθεί καιρό τώρα.
Η ανάγκη αγοράς, από την πλευρά του δήµου, πτητικού µέσου διακοµιδής ασθενών είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική και φυσικά δεν.... χρειάζεται να παραθέσουµε τους λόγους που την καθιστούν αναγκαία. Άλλωστε µιλάνε από µόνα τους τα διάφορα δυσάρεστα περιστατικά που κατά καιρούς συµβαίνουν.
Ως σύνδεσµος φίλων ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ Νάξου έχουµε δεσµεύσει στο ταµείο του συνδέσµου ένα σηµαντικό ποσό, που αποκλειστικά και µόνο θα χρησιµοποιηθεί για αυτό το σκοπό. Ακόµα τόσο ως σύνδεσµος αλλά και ο καθένας από εµάς προσωπικά δεσµευόµαστε να στηρίξουµε οικονοµικά (µε ετήσιες εισφορές) την όποια προσπάθεια γίνει για την αγορά ελικοπτέρου η αεροπλάνου.

Αντιλαµβανόµαστε φυσικά τις δυσκολίες που υπάρχουν τόσο όσο αφορά το νοµικό καθεστώς που επικρατεί καθώς επίσης και το οικονοµικό κόστος αυτού του εγχειρήµατος, αυτό όµως που δεν µπορούµε να αντιληφθούµε είναι γιατί όµοροι δήµοι, όπως αυτός της Πάρου, έχουν ξεπεράσει τα όποια εµπόδια και η αεροδιακοµιδή γίνεται αποκλειστικά µε δικά τους µέσα, ενώ ο δήµος της Νάξου µε 20.000 και πλέον κάτοικους παραδίδει τις ζωές των δηµοτών του στις διαθέσεις του εκάστοτε διοικητή του Ε.Κ.Α.Β

Πρέπει να παραδεχτούµε ότι είναι πρωτότυπο ένας σύνδεσµος οπαδών αθλητικού συλλόγου να εκδίδει τέτοιου είδους ανακοίνωση που ουδεµία σχέση έχει µε αθλητικές δραστηριότητες, όταν όµως βρίσκεσαι στον ίδιο χώρο µε τον φίλο σου και αντί να παρακολουθείς τους αγώνες της αγαπηµένης σου οµάδας, συµπάσχεις, στενοχωριέσαι και τον παρηγορείς για την απώλεια του, τότε οφείλεις κιόλας να προσπαθήσεις."

Με Τιµή το Δ.Σ του Συνδέσµου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ.Α.ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΑΡΚΩΝΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Κοινοποιηση:

-Υποψήφιο δήμαρχο Κ. Νίκο Μαράκη

-Υποψήφιο δήμαρχο Κ. Μανόλη Μαργαρίτη

-Υποψήφια δήμαρχο Κ. Ψαρρά Ευδοκία

-Υποψήφια δήμαρχο Κ. Θέκλα Γκύζη

-Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

12 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ.ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ Η ΑΡΧΗ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΔΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ. ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ , Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΘΕΙ Η ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΗΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΚΑΤΑΒΑΛΝΤΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ,ΚΛΠ ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΜΩΣ ΦΙΔΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΣ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟ. ΣΥΖΗΤΩΝΤΑΣ ΔΙΕΞΟΔΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΚΟΜΙΔΗΣ ΜΕ ΨΑΡΟΒΑΡΚΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ.
σαραντα χρονια φουρναρης

Ανώνυμος είπε...

Το θεμα με το πτητικο μεσο ειναι παλιο, απο την εποχη Κοπελουζου για οσους θυμουνται. Σχεδον καθε Ναξιωτικη οικογενεια εχει βιοσει το προβλημα και παρολλα αυτα μεχρι τωρα κανεις δεν εχει κανει τιποτα. Οι πολιτικοι μονο για τους ψηφους ενδιαφερονται. Μπραβο στα παιδια που κανουν αυτην την προσπαθεια μπραβο και σε οσους την στηριζουν. Ο Αθλητισμος μπορει να νικησει την πολιτικη γιατι ενωνει ενω ο κομματισμος διαιρει και καταστρεφει.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητηρια στα παιδια.Πολυ αξιεπαινη κινηση.

Ανώνυμος είπε...

BRAVO VAZELES !

Ανώνυμος είπε...

Γ....ται ο Βαζελος αλλα σας βγαζω το καπελο....ευγε

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΝΑΞΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΥΤΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΝΑΞΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΟΙΣΗ ΟΥ. ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΠΑΔΟΙ-ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!!!! ΚΑΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟ-ΝΑΞΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΙΣΦΑΙΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ(ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΑΙ ΛΕΠΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ) ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΕΚ! ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Παλικαρια αν και γαυρος θελω να σασ πω μπραβο σας!!!! πολυ καλη η κινηση αυτη που κανατε! αν και ολυμπιακος οφειλω να πω οτι μας εχετε βαλει σε ολους μας τα γυαλια!!!! το εχετε αποδειξει και αλλες φορες με τις πραξεις σας!!!καλο θα ειναι λοιπον ολοι μαζι να προσπαθυσουμε να υλοποιηθει αυτος ο στοχος για το καλο ολων μας!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

μπραβο στον συνδεσμο του παναθηναικου στην ναξο και μπραβο και σε ολα τα μελη του! και εμεις μαζι σας! απο την ομαρφη και παναθηναικη συρο!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!! ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΑΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΗΔΕΝ!!! ΑΝΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ... ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΨΥΧΗ ΣΑΣ!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ!!!! ΠΑΡΟΣ-Θ.13 ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!!! ΞΥΠΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΡΕ!!!!