Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2010

Ο περίπατος του ΠΑΣΟΚ που τελικά έγινε ντέρμπι

Καμπανάκι έχει χτυπήσει στο Μέγαρο Μαξίμου. Οι δημοσκοπήσεις που φτάνουν η μια μετά την άλλη δείχνουν πανωλεθρία των πράσινων συνδυασμών σε όλη την Ελλάδα. Στην περιφέρεια Αττικής η ψήφος κατά της τρόικας και του ΔΝΤ ξεπερνά το 73%. Τραγωδία λένε πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ κ. Σγουρός, κινδυνεύει να μην μπει στο δεύτερο γύρο, αλλά και κανένας υπουργός δεν είναι διατεθειμένος να στηρίξει την υποψηφιότητά του.
Στη Δυτική Μακεδονία, στη Θεσσαλία, στην Ήπειρο, στην Πελοπόννησο, στο Βόρ. Αιγαίο, στη Στερεά Ελλάδα και στο Ιόνιο η...... ΝΔ προηγείται από 2 μέχρι 9 μονάδες των υποψηφίων το ΠΑΣΟΚ.

Η περιφέρεια Ιονίων Νήσων είναι η δεύτερη μετά την Αττικής που ο επίσημος υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, κ. Μπεριάτος κινδυνεύει να μείνει εκτός δευτέρου γύρου, αφού ο αντάρτης του ΠΑΣΟΚ κ. Καλούδης προηγείται.

Πριν το καλοκαίρι η κυβέρνηση πίστευε τους δημοσκόπους που της έλεγαν ότι κάνει περίπατο στις 11 με 12 από τις 13 Περιφέρειες.

Μετά την ομιλία και εμφάνιση του κ. Σαμαρά στη ΔΕΘ, ο περίπατος έγινε ντέρμπι για το ΠΑΣΟΚ.
Ύστερα από αυτές τις εξελίξεις ο κ. Παπανδρέου ανακοίνωσε διακαναλική συνέντευξη για τη Δευτέρα. Και σαν άλλος Μαυρογιαλούρος άρχισε πάλι να μοιράζει υποσχέσεις. Μέθοδος γνωστή στην οικογένειά του αφού ο πατέρας του ήταν δάσκαλος σε αυτά.
Η πολιτική του... ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ είναι αυτή που μας οδήγησε στη σημερινή κατάσταση.

Tο έστειλε το apneagr
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :