Τετάρτη, Οκτωβρίου 27, 2010

Προς το παρόν ... αδιέξοδο !!!

Δεν απέδωσε καρπούς η πρώτη συνάντηση μεταξύ ΔΣ Πανναξιακού και εφημερίδας Κυκλαδική, ώστε να λυθεί η παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί απ' το τέλος καλοκαιριού και έχει οδηγήσει σε πόλεμο ανακοινώσεων. Η δυο πλευρές ''βρέθηκαν'' σήμερα το απόγευμα στα γραφεία του Πανναξιακού, τα ''είπαν'' για περίπου μιάμιση ώρα, και δόθηκαν κάποιες εξηγήσεις εκατέρωθεν. Η συνάντηση στιγματίστηκε στο ξεκίνημα της από την ένταση μεταξύ του προέδρου του Πανναξιακού Β. Φλεριανού και του δημοσιογράφου της Κυκλαδικής Γ. Βλαχάκη που είχε ως αποτέλεσμα την αποχώρηση του τελευταίου από αυτήν. Οι δυο πλέον εκπρόσωποι της Κυκλαδικής (Π. Καρανίκας, Ν. Λιανός) που παρέμειναν, άκουσαν τα παράπονα του Πανναξιακού, κατέθεσαν και την δική τους άποψη, σε μια κουβέντα που κυλούσε άλλοτε χαλαρά και άλλοτε σε υψηλούς τόννους, αλλά άκρη τουλάχιστον για απόψε ..... δεν βγήκε ! Ο ταμίας του Πανναξιακού Δ. Δενδρινός εξουσιοδοτήθηκε να εξοφλήσει το ''χρέος'' των 400ευρω της ομάδας προς την εφημερίδα, και το ΔΣ του Πανναξιακού ζήτησε απ' τον εκδότη και διευθυντή της εφημερίδας Π. Καρανίκα, να ανασκευάσει ο δημοσιογράφος Γ. Βλαχάκης πρόσφατα άρθρα, που κατά τη γνώμη τους δυσφημούν την ομάδα και τους ίδιους, ώστε και εκείνοι με τη σειρά τους να αποσύρουν την προ ημερών ανακοίνωση.
Πράγμα που κατά τη γνώμη του υπογράφοντος μάλλον είναι απίθανο να συμβεί.
Β.Κ.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

6 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

χοντρενει το παιγνιδι

Ανώνυμος είπε...

ΗΡΕΜΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ !!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μαγκες καθηστε να τα βρειτε γιατι οι διαμαχες σε μια μικρη κοινωνια οπως ειναι η Ναξος δεν οδηγουν πουθενα.
Αγαπαμε τον Πανναξιακο και ξερουμε οτι οι ανθρωποι του ΔΣ που τον πλαισιωνουν εχουν ολα τα εχεγγυα για να τον πανε μπροστα.
Η Κυκλαδικη ειναι μια δημοκρατικη εφημεριδα που υπηρετει χρονια τωρα το νησι και τις Κυκλαδες γενικοτερα
με ηθος και αξιοπιστια.
Οι οποιες παρεξηγησεις πρεπει να ξεπεραστουν και το θεμα να ληξει το γρηγοροτερο δυνατον.

Χωραΐτης

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΥΧΕΟΙ...
ΟΥΤΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΦΛΕΡΙΑΝΟΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΟΙ...
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑΣ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ...Ο ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΟΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΑ ΔΙΑΛΥΕΙ..
Ο ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΟΠΟΥ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΠΕΤΡΑ...
Ο ΕΤΣΙ ΜΩΡΕ....Ο ΑΚΑΛΥΠΤΟΣ...
ΠΑΝΑΞΑ ΓΕΡΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ. ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ.

Ανώνυμος είπε...

Καλο ειναι ο κυριος βλαχακης να ασχολειθει με αλλα θεματα που ισως γνωριζει και μπορει να εχει αποψη οσον αφορα τα θεματα του αθλητισμου και ειδικα του ποδοσφαιρου ο ανθρωπος ειναι ασχετος οπως και πολλοι αλλοι που κατα καιρους ανακατευονται και κανουν τους αρμοδιους τελειωνωντας ειμαι σιγουρος οτι αν τους δειξεις μια μπαλα θα την περασουν για βομβα και θα την πανε στο αστυνομικο τμημα Αφηστε τον προεδρο και οσα παιδια ξερουν να κανουν τη δουλεια τους