Κυριακή, Οκτωβρίου 31, 2010

Κάποιος να τον σταματήσει ...

Πραγματικό πολυβόλο ο Πανναξιακός σκόρπισε την ομάδα του Μαρπησσαικού με σκορ 6-0, προσφέροντας όμορφο θέαμα στους 200 περίπου θεατές που βρέθηκαν στο ΔΑΚ για να παρακολουθήσουν το ''ντέρμπι". Με ηγέτη και σκόρερ τον ασταμάτητο και φέτος Λευτέρη Σουσούνη (που πέτυχε χατ-τρικ) οι παίκτες του Στέφανου Μειμάρογου έδειξαν από νωρίς ποιος θα είναι το αφεντικό στο ματς, προηγήθηκαν με 2-0 στο ημίχρονο, δεν απειλήθηκαν σε καμία περίπτωση στην επανάληψη και έφτασαν τελικά το σκορ στο 6-0, που όσο κι αν φαντάζει βαρύ, αποτελεί ''μαγική εικόνα", αφού ο Πανναξιακός έχασε για μια ακόμα φορά σωρεία ευκαιριών για να φτάσει τον δείκτη ακόμα και σε διψήφιο ίσως νούμερο.
Με τη νίκη αυτή οι Ναξιώτες έφθασαν τους 15 βαθμούς και είναι ισόβαθμοι στην 1η θέση με τον Πανθηραικό, ο οποίος κέρδισε εύκολα τον Νηρέα με 5-0, και όπως όλα δείχνουν οι δυο τους θα παίξουν μέχρι τέλους για την πρωτιά που σημαίνει άνοδος στην Δ' κατηγορία.
Στο 30' ο Μουμπάρακ με σουτ στην κίνηση βρήκε εκτός θέσης τον Βιτζηλαίο ανοίγοντας το σκορ. Δέκα λεπτά μετά, ο Σουσούνης έκλεψε την μπάλα εκτός περιοχής απ' τους παίκτες του Μαρπησσαικού, έκανε μια απ' τις....... γνωστές κούρσες του από αριστερά αποφεύγοντας δυο αμυντικούς και από πλάγια θέση πλάσαρε υπέροχα κάνοντας το 2-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη, ο Αγγελής στο 57' με υπέροχο αριστερό βολέ έξω απ' την περιοχή έκανε το 3-0 τελειώνοντας στην ουσία το ματς. Απ το σημείο αυτό και μετά, το παιχνίδι εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο, αφού οι Πανναξιακοί έκαναν ότι ήθελαν και έμπαιναν με ευκολία στην περιοχή του Μαρπησσαικού, δημιουργώντας και χάνοντας απίστευτες ευκαιρίες. Στο 74' ο Σουσούνης μετά από μια ακόμα επέλαση βρέθηκε φάτσα με τον τερματοφύλακα, προσπάθησε να τον ντριπλάρει, ο Βιτζηλαίος τον ανέτρεψε και ο Ζαράνης έδειξε το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο 1ος σκόρερ του πρωταθλήματος στέλνοντας για 4η φορά την μπάλα στα δίχτυα του Μαρπησσαικού. Στο 80' ήρθε το θεαματικότερο γκολ του αγώνα, όταν μετά από σέντρα ακριβείας του Αγγελή από δεξιά, ο Σουσούνης με απευθείας ''γυριστό ψαλίδι" έγραψε το 5-0 μέσα σε αποθέωση. Στο 90' οι παίκτες του Πανναξιακού ''έκρυψαν" την μπάλα σε μια υπέροχη επίθεση από αριστερά, ο Σουσούνης έβγαλε μόνο τον Μουμπάρακ που πλάσαρε, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ρούσσου και ο Ζαράνης υπέδειξε 2ο πέναλτι για τον Πανναξιακό. Στην εκτέλεση ο Μουμπάρακ πέτυχε το 2ο σημερινό του γκολ γράφοντας το 6-0, που ήταν και το τελικό σκορ.
Δεν υπάρχουν υστερήσαντες απ' τον Πανναξιακό που ήταν καλός σε όλες του τις γραμμές, με παίκτες που έτρεξαν ασταμάτητα κυνηγώντας μπάλες και φάσεις ακόμα και όταν το παιχνίδι ήταν στο 5-0 ! Κακή εμφάνιση για τον Μαρπησσαικό που έκανε μόλις μια ευκαιρία στο ματς (23'), και που πλέον ξεχνά για φέτος την υπόθεση άνοδο, καθώς μένει πλέον 10 βαθμούς πίσω από Πανναξιακό και Πανθηραικό.
Χωρις λαθη η διαιτησια των Ζαρανη, Τριανταφυλλου, Ψαρρα.
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ : ΤΖΙΩΛΟΣ (ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ), ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ, ΧΑΜΗΛΟΘΩΡΗΣ, Ν. ΚΑΤΣΑΝΗΣ, ΣΦΥΡΟΕΡΑΣ (ΚΑΠΑΡΕΛΗΣ), ΜΟΥΜΠΑΡΑΚ, Μ. ΠΟΛΥΚΡΕΤΗΣ (Κ. ΠΟΛΥΚΡΕΤΗΣ), ΣΟΥΣΟΥΝΗΣ, ΑΓΓΕΛΗΣ, ΒΑΣΑΛΑΚΗΣ.
ΜΑΡΠΗΣΣΑΙΚΟΣ : ΒΙΤΖΗΛΑΙΟΣ, ΜΠΑΡΔΑΝΗΣ (ΠΑΝΤΕΛΑΙΟΣ), DORELO, ΓΕΜΕΛΙΑΡΗΣ (ΓΚΕΜΠΟΡΙΣ), ΡΟΥΣΣΟΣ, ΚΡΗΤΙΚΟΣ, Ν. ΠΑΝΤΕΛΑΙΟΣ, ΜΕΛΑΝΙΤΗΣ, ΠΡΑΜΑΤΙΑΣ (ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ), Μ. ΡΟΥΣΣΟΣ, ΤΡΙΒΥΖΑΣ.
Β.Κ.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

11 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

KAI LIGA HTAN

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στούς ποδοσφαιριστές του Πανναξιακού, έπαιξαν σήμερα πολύ σπουδαίο ποδόσφαιρο. Πάντα τέτοια!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ τρέξιμο έριξαν οι παικταράδες του Πανναξιακού, μπράβο παιδιά, συγχαρητήρια, συνεχίζουμε έτσι.

Ανώνυμος είπε...

lllll

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

Ανώνυμος είπε...

(ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ)
ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΜΟΥΜΠΑΡΑΚ ΜΟΛΙΣ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΓΚΟΛ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στους παίχτες και την τεχνική ηγεσία του Πανναξιακού που καταφέρνουν και παίζουν μπαλάρα σε ένα τόσο άθλιο γήπεδο. Καλή συνέχεια!!!! Μας κάνετε περήφανους!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ...
ΑΛΛΑΓΗ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΣΤΟ 75 ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΓΩΝΑ..
ΜΟΝΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ...
ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΟΜΑΔΙΚΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ....ΕΧΕ ΧΑΡΗ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΥΛΙΚΟ ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΟΥΘΕΝΙΑΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ...

Ανώνυμος είπε...

Ελα ρε παιδια, ελεος !!! Η ομαδα ειναι πρωτη, παιζει μπαλαρα, μοιραζει 6αρες δεξια κι αριστερα, κι εμεις βρηκαμε παλι λογο να γρινιαξουμε !!! ΕΛΕΟΣ
Β.Κ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο Β.Κ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΛΕΟΣ?

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΣΗ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ